Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑΌταν οι μεγαλοκαθηγητάδες της Νομικής εξευτελίζουν κάθε έννοια δικαίου και η κυβέρνηση του αμόρφωτου συμπλεγματικού στέλνει τα ΜΑΤ για να επιβάλλουν την απαγόρευση της ελευθερίας έκφρασης, κανένας δεν μπορεί να εφησυχάζει.

Αυτοί που ουδέποτε μίλησαν για τη σαπίλα που κυριαρχεί στο δικαστικό σώμα και φυσικά ούτε και για τις καραμπινάτες παραβιάσεις της δημοκρατικής νομιμότητας με την εκχώρηση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας όλ' αυτά τα μαύρα χρόνια των αλλεπάλληλων μνημονίων, έκλεισαν σήμερα τη Νομική Σχολή, για να μην πραγματοποιηθεί μια καθ' όλα νόμιμη εκδήλωση, που θα απαιτούσε τον σεβασμό της νομιμότητας:

Το να ισχύσει και για τον Δημήτρη Κουφοντίνα το νόμιμο για όλους τους κρατούμενους δικαίωμα άδειας.

Παρανομούν οι χρυσοκάνθαροι της Κοσμητείας της σχολής και την παρανομία τους στηρίζει με τη βία των χρυσαυγίτικων ένστολων συμμοριών, που έχουν περικυκλώσει τη σχολή, η κυβέρνηση.

Οι ξεπλυματίες των ναζί έκαναν σήμερα ένα ακόμη βήμα στον ολισθηρό τους κατήφορο. Να 'ναι απολύτως βέβαιοι πως μπροστά τους θα βρουν την Αριστερά και το εργατικό και λαϊκό κίνημα αυτής της χώρας.

Τσίπρα, όλα καταγράφονται και τίποτα δεν ξεχνιέται!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...