Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Δημοσκόπηση Marc: Πρωτιά ΝΔ, στα τάρταρα ο ΣΥΡΙΖΑ, υποτονικό το διασπασμένο αντιμνημονιακό στρατόπεδο


Σχόλιο Α.Α.: Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο όσο δεν παρουσιάζεται ναι μεν ενωμένο, αλλά με σαφές σχέδιο που θα αλλάξει άμεσα τη μοίρα του εξαθλιωμένου και μόνο αυτού λαού (αδιαφορώντας για το τι θέλουν οι βολεμένοι, δεν έχει τύχη και δυστυχώς αφαιρείται κάθε προοπτική για καλύτερο μέλλον για αυτόν τον λαό.

Από Thetoq

Προβάδισμα 30,5 % στη ΝΔ έναντι 15,1% του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Για πρώτη φορά η πλειοψηφία των ερωτηθέντων ( 35,4%) ανεξαρτήτως τι ψηφίζουν απαντούν ότι θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό κορμό τη ΝΔ.    

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση  το 59,3% των αναποφάσιστων που δηλώνουν ότι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ δεν επιστρέφει στο κόμμα που ψήφισαν. Και το 10% κατευθύνονται απευθείας προς τη Νέα Δημοκρατία.  

Πάντως η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα μόλις στο 33,4% ενώ της ΝΔ είναι στο 83,4%.Ισοψηφία ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής στην τρίτη θέση                                                                                                

Στην τρίτη θέση καταγράφονται με το ίδιο ποσοστό 6%  η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Ακολουθεί  η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 4,7%. Η Ενωση Κεντρώων εμφανίζεται να παλεύει για είσοδο στην Βουλή με ποσοστό 2,5%.

Οι ΑΝΕΛ και η Πλεύση Ελευθερίας ( Ζωή Κωνσταντοπούλου) στο 2,3%

Το Ποτάμι στο 1,6%  και η Λαϊκή Ενότητα ( Λαφαζάνης) 1,1%

Στο 17% κινείται η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Εκλογές όχι νέα σκληρά μέτρα 

Στα επιμέρους στοιχεία της δημοσκόπησης και σε ότι αφορά τι πρέπει  να κάνει η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση το 60 ,5% απαντά να αρνηθεί τα σκληρά μέτρα και να πάει σε εκλογές.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...