Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Η Superleague απέρριψε τη νέα φανέλα της Λάρισας με μήνυμα για τα προσφυγόπουλα. Η ΑΕΛ επιμένει!!

Το μήνυμα φάνηκε άκρως πολιτικό στη Λίγκα, αλλά αυτό δε φαίνεται να πτοεί την ομάδα του κάμπου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΛ προβαίνει σε κάποια κίνηση με στόχο να περάσει ένα μήνυμα για τους πρόσφυγες. Το είχαν κάνει οι παίκτες της πέρυσι, σε αγώνα με τον Αχαρναϊκό, με καθιστική διαμαρτυρία με την έναρξη του αγώνα, στη μνήμη των εκατοντάδων παιδιών που έχουν χαθεί στο Αιγαίο.
Σε ανάλογη κίνηση πήγε να προβεί και φέτος, το λοιπόν, η ομάδα του κάμπου, προτείνοντας να εμφανιστεί στη φανέλα της, αντί χορηγού φανέλας, το μήνυμα “Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας”. Ως ήταν υποχρεωμένη από τον κανονισμό η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε την πρόθεσή της στη superleague για να λάβει τη σχετική έγκριση.

Μόνο που έλαβε την εξής απλή προφορική άρνηση, καθότι “το εν λόγω μήνυμα είναι άκρως πολιτικό”. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ για το συμβάν:
Το γνωστό σε όλους μας “NO POLITICA”. Κάτι το οποίο δεν πτοεί την ομάδα του κάμπου, η οποία στο Κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως θα κατέβει με τις φανέλες με το απορριφθέν μήνυμα.
Μια αν μη τι άλλο αξιόλογη πρωτοβουλία.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...