Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Αλμυρός: Ξεσηκωμός πολιτών και μπλοκάρισμα πλειστηριασμού- video


Από almyros:   

Εκπρόσωποι από όλο το φάσμα της κοινωνίας μας, βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στο Ειρηνοδικείο Αλμυρού, στις 4 το απόγευμα, με σκοπό την αποτροπή πλειστηριασμού εμπορικού ακινήτου επιχείρησης.
Στη δικαστική αίθουσα δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού, είχε εκδόσει σχετικό κάλεσμα στήριξης προς το μέλος τους, ενώ έχει ψηφίσει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει κανένα πλειστηριασμό επαγγελματικού ακινήτου.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων “Καρυπίδη”, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη τοπικών κομματικών επιτροπών,  της Κίνησης Πολιτών Ενάντια στους Πλειστηριασμούς, διαφορετικών κομματικών παρατάξεων, πλήθος επαγγελματιών και ανεξάρτητων συμπολιτών μας παρευρέθηκε.

Οξύνθηκε το κλίμα και τελικώς, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες έφτασαν μέχρι την έδρα της Ειρηνοδίκη, ενώ εκπρόσωποί τους ζήτησαν να υπογράψουν τις ενστάσεις τους, ότι η διαδικασία του πληστειριασμού είναι παράτυπη και παράνομη, όπως και ότι δεν έπρεπε να παρίσταται στην δικαστική έδρα κλητήρας.
Στον έντυπο “Λαό” πλήρες ρεπορτάζ.
Το βίντεο και τις φωτογραφίες, τα αναρτούμε εν γνώσει μας με κακή εικόνα, για λόγους δεοντολογίας.
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...