Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Η "ΜΠΙΖΝΑ" ΤΩΝ 120 ΝΕΩΝ ΚΕΠ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

Αrt2291 Παρασκευή 27  Ιανουαρίου 2017
Χατζηαναγνώστου Γιώργος

Αφού σε κάψω μετά θα σε αλείψω λάδι (με χρέωση).

Γεγονός είναι ότι οι άεργοι εντρυφούν γρήγορα παρά την ανεπάρκεια τους στις "μπίζνες" εκ του ασφαλούς. Ο λόγος για τα καινούργια (από 2ετίας σχεδιασμένα)κέντρα εξυπηρέτησης Δανειοληπτών.

Στρατιές μετακλητών (κομματικά στελέχη),νέες εποπτικές αρχές 
(πολιτικά όργανα),ενοικιάσεις χώρων (gov.Real Estate Business),Μηχανογραφικός εξοπλισμός (pc εκτυπωτές τηλ κλπ) νέο software (νεοφυής επιχείρηση sic) Γραφική ύλη . Αυτά είναι τα λίγα από τα πολλά παρελκόμενα μέσω άτυπων διαγωνισμών ή απ ευθείας αναθέσεις (σύνηθες ).

Στην πράξη "υφαρπάζει"από το ελεύθερο και αξιόμαχο του Δικηγορικού σώματος την πίτα από τον φάκελο κατάθεσης (1500€περίπου).Την ίδια στιγμή όπου εσκεμμένα καταστρέφουν τον παραγωγικό ιστό της χώρας  εκχωρούν σε funds τα δάνεια τα ενυπόθηκα σε εξευτελιστική τιμή ξαφνικά εμφανίζονται ότι "κόπτονται"; Και η συγκυβέρνηση και σύσσωμο το δικαστικό σώμα σε αγαστή συνεργασία υπόσχονται την γη της επαγγελίας την ίδια ώρα που αυξάνουν τις χρεώσεις (δικαστικά  παράβολα) αυξάνουν την δαιδαλώδη νομική γραφειοκρατία και επαίσχυντα αναφέρονται σε συνεργαζόμενο δανειολήπτη (sic).

Υποκρισία ,φαυλότητα,απεραντολογία,κοροϊδία κατάφατσα στον εγκλωβισμένο πολίτη λόγω πεονίας και νεοφεοδαλισμού.

Η εναλλακτική στήριξης των αδυνάτων πολιτών κρίνεται από το έργο το νομοθετικό που έχει επίπτωση στην πραγματική τσέπη του πολίτη .Το ότι οι οφειλές του πολίτη ακόμα και μετά την κατάσχεση- εκποίηση της περιουσίας του παραμένουν απαιτητές ,μόνο αισχρό και αμετροεπές είναι δείχνοντας την αναλήθεια των Τραπεζικών έμμισθων κυβερνητικών υπαλλήλων.

Και η πολιτική μπίζνα σε βάρος των εξαθλιωμένων πολιτών αηθώς συνεχίζεται.

*Ο Χατζηαναγνώστου Γιώργος είναι entrepreneur Mικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...