Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Ραχήλ Μακρή: «Αυτοί που στερούν 230.000 παιδιά από τις θεραπείες τους, ας πάψουν τα καθρεφτάκια και τις χάντρες στους κατοίκους του Ν. Κοζάνης»


Την ίδια ώρα που ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς μοιράζει κάλυψη με τηλεοπτικό σήμα και σύγχρονα δίκτυα στην Κοζάνη, επικαλούμενος το δικαίωμα όλων των πολιτών στην πρόσβαση στην ελληνική τηλεόραση, σε δημόσια και ιδιωτικά κανάλια, η συγκυβέρνηση των εθνικών εγκληματιών με μόνη εξήγηση την οικονομική στενότητα του ΕΟΠΥΥ, την ίδια ώρα που διορίζει Καρανίκες για σύμβουλους, στερεί παιδιά που χρήζουν λογοπεδική, λογοθεραπευτική, ψυχολογική παρέμβαση, από τις θεραπείες τους. 

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προσπαθεί να καταστρέψει περίπου 230.000 παιδιά και πάνω από 5.000 επιστήμονες, διότι έτσι αποφάσισε ο διορισμένος, κομματικός στατιστικολόγος πρόεδρος του, ο όποιος ουδεμία σχέση έχει με την υγεία και θεωρεί τα παιδιά αριθμούς. 

Ο κ. Παππάς με τον επίορκο περιφερειάρχη, καναλάρχη, ας πάψουν να μοιράζουν καθρεφτάκια και χάντρες και να μας πουν για το ειδικό τιμολόγιο, την τηλεθέρμανση, την ΔΕΗ, τον εργασιακό μεσαίωνα στα ορυχεία και τα ΑΗΣ, τα νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και την στέρηση του δικαιώματος παιδιών σε θεραπείες.

Οι κάτοικοι του Ν. Κοζάνης δεν είναι ιθαγενείς να τους κοροϊδεύουν τυχάρπαστοι πολιτικοί καιροσκόποι.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...