Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Το σκάνδαλο της διανομής μερίσματος 40 εκ. στους μεγαλομετόχους της ΕΥΔΑΠ προχωρά. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής των εργαζομένων. Συνεχίζουμε τον αγώνα


Εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ, μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο και άλλοι συναγωνιστές, παραβρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια Ευελπίδων για την εκδίκαση της αίτησης αναστολής διανομής του σκανδαλώδους μερίσματος ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ που θα κατευθυνθεί στις τσέπες των μεγαλομετόχων της εταιρίας.

Απέναντι στους εργαζόμενους, στους αγωνιστές και στον συναγωνιστή δικηγόρο που ανέλαβε την υπόθεση, βρέθηκαν οι νομικοί εκπρόσωποι της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., του ΤΑΙΠΕΔ, της Τράπεζας Πειραιώς και του Υπουργείου Οικονομικών οι οποίοι ετάχθησαν υπέρ της διανομής του μερίσματος.

Τελικά μετά από πολύωρη σύσκεψη η αίτηση αναστολής διανομής του μερίσματος απορρίφθηκε από το δικαστήριο και η σκανδαλώδης διανομή θα πραγματοποιηθεί αύριο 3-1-16. Χαρακτηριστικό του κλίματος που διαμορφώθηκε στα Δικαστήρια Ευελπίδων ήταν η ισχυρή παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ οι οποίες απαγόρευαν παρανόμως την είσοδο στο κτίριο σε εργαζόμενους, αγωνιστές, πολίτες και δημοσιογράφους. Τελικά μετά από την αποφασιστική στάση των αγωνιστών του κινήματος, η είσοδος επετράπη και εισήλθαμε στο κτίριο.

Επόμενο βήμα είναι η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει κατατεθεί από τους εργαζόμενους η οποία ορίστηκε για τις 20 Μάρτη.

Ο αγώνας συνεχίζεται! Κάτω τα χέρια από το νερό!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...