Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Νεκρός 85χρονος από τους μνημονιακούς νενέκους που μας έκοψαν το πετρέλαιο!


Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 85χρονος άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Κριμαίας στους Αμπελόκηπους όπου διέμενε με την σύζυγό του.

Μάλιστα η 67χρονη σύζυγος του ηλικιωμένου άνδρα κατάφερε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να σωθεί καθώς επενέβησαν οι γείτονες του ζευγαριού την οποία και απεγκλώβισαν πριν φτάσου οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας στο σημείο.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι γείτονες του ζευγαριού αντιλήφθηκαν την μυρωδιά του καπνού που εξερχόταν της διπλανής οικίας. Ετσί, εισήλθαν στη διπλανή οικία η οποία είχε παραδοθεί στις φλόγες και έβγαλαν εκτός την 67χρονη γυναίκα η οποία είχε υποστεί εγκαύματα και αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό που είχε εισπνεύσει.

Ωστόσο, δεν κατέστη εφικτό να συμβεί το ίδιο με τον 85χρονο άνδρα ο οποίος λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρός από τα πολλαπλά εγκαύματα τα οποία είχε υποστεί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων το ζευγάρι είχε μία σόμπα με την οποία ζεσταινόταν και πιθανότατα να είχε αφήσει ανοικτή.

Η 67χρονη σύζυγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ενώ για την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά εως τώρα εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία ενώ η έρευνα από το αρμόδιο τμήμα είναι σε εξέλιξη ενώ οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα βραχυκύκλωμα στον θερμοσυσσωρευτή.Σχόλιο Α.Α: Ο Τσίπρας σε συνέχεια Σαμαρά, ΓΑΠ έχουν φτάσει το πετρέλαιο στα ύψη και ο κόσμος ψευτοζεστένεται με σόμπες, μαγκάλια......Θα πληρώσετε νενέκοι!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...