Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Συριζαίος Καρτερός: Καταστροφή για τον τόπο οι εκλογές! Τα ίδια έλεγε και ο Σαμαράς παλιότερα!


Καρεκλοκένταυροι Συριζαίοι επαναλαμβάνουν επιχειρηματολογία Νεοδημακρατών και πασόκων του 2014 και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου αν γίνουν εκλογές και βέβαια πέσει ο Τσίπρας που ταϊζει εκατοντάδες οικόσιτα τύπου Καρτερού.

Γράφει σε σημερινό του άρθρο ο Καρτερός:

Ας υποθέσουμε, ότι ο Τσίπρας φτάνει στο αμήν. Ή, για να τους κάνουμε το χατίρι, καταφέρνουν να τον φτάσουν στο αμήν η Δεξιά του Κυριάκου, η κεντροαριστερά του Γιαννάκου, και η κρυφοδεξιά του Σταυράκου. 

Αν φτάσει να πει, α σιχτίρ, δεν μπορώ, ή δεν θέλω, πια να κυβερνώ. Δεν θέλω να καθαρίζω τα σκατά με τα οποία άλλοι πλημμύρισαν τη χώρα. Δεν μπορώ να συγκρούομαι πια με όλο το σόι της διαπλοκής, της διαφθοράς, της αποφοράς, που έχει και κατέχει τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, και μπορεί να κάνει τη νύχτα μέρα, και τον χαντούμη πατέρα. Και να με βρίζουν κι από πάνω οι πρώην. Δεν μπορώ, δεν θέλω, πάμε για εκλογές. Εδώ και τώρα. 

Τι θα ακολουθήσει, εκτός από τις μπούρδες ότι το βάζει στα πόδια, από κείνους οι οποίοι ακριβώς αυτό επιδιώκουν; Που θεωρούν τις εκλογές πριν προκηρυχτούν δημοκρατική του υποχρέωση, αλλά αν προκηρυχτούν θα σπεύσουν στη χρέωση; 

Αυτό, λοιπόν, που θα ακολουθήσει είναι καθαρό: Πρώτον, θα γίνει της κακομοίρας με την οικονομία. Δεύτερον, θα πετάξει η αξιολόγηση και μαζί της η ποσοτική χαλάρωση και η ρύθμιση του χρέους. Και τρίτον, σε μια στιγμή γενικής αβεβαιότητας στην περιοχή, με ανοιχτά μεγάλα θέματα όπως το Κυπριακό, με το προσφυγικό στην κόψη του ξυραφιού, η Ελλάδα θα μπει στον αστερισμό της αστάθειας. 

Θα πείτε, είναι δυνατόν οι εκλογές, ανώτατη έκφραση της δημοκρατίας, να έχουν αρνητικές επιπτώσεις; Είναι και παραείναι. Κι όποιος ρίξει μια ματιά στην Ιστορία θα δει ότι έχει γίνει και ξαναγίνει. Το αντιπολιτευτικό μένος, η ανόητη παρόρμηση «να τους φάμε κι όπου βγει», η εμφύλια εχθρότητα, και η ταξική απληστία, οδήγησαν πολλές φορές σε δράματα. 

Αυτή είναι  κατάντια!

ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...