Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Συριζέϊκες μαϊμουδιές η σύμπλευση ΚΚΕ-Πλεύσης. Διαψεύδουν ανεπίσημα και οι δύο μεριές


Μόνο αστειότητα, αλλά σίγουρα με κακή σκοπιμότητα μπορεί να χαρακτηριστεί άρθρο από το αυριανιστικό-συρυζέϊκό THE FAQ, στο οποίο παρουσιάζεται συμφωνία ΚΚΕ και Πλεύσης Ελευθερίας στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν!

Καταρχάς η ιδεολογική-πολιτική απόσταση των δύο κομμάτων καθιστούσε εξαρχής, με το που διάβαζες την είδηση, ένα ωραίο ανέκδοτο. Και ο Γ.Γ. στο παρελθόν ερωτώμενος για την Πλεύση έχει εκφραστεί αρνητικά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει κατηγορήσει την σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ για την διαδικασία ψήφισης του τρίτου Μνημόνιου το καλοκαίρι του 2015.

Πάντως σκοπιμότητα υπάρχει......

Γιατί το ΚΚΕ φαίνεται να παίρνει μέρος δυσαρεστημένων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, μικρό βέβαια αλλά πάντα υπολογίσιμο, και φαίνεται το Μέγαρο Μαξίμου μέσω του THE FAQ έβγαλε στον "αέρα" το συγκεκριμένο δημοσίευμα την ίδια μέρα που οργίαζαν δημοσιεύματα για αποχωρήσεις από την Πλεύση με βαριές κατηγορίες για την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Έτσι μπορεί να ήθελαν να ταυτίσουν το ΚΚΕ με την προβληματική δημόσια εικόνα της Πλεύσης, που γεννούν οι αποχωρήσεις!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...