Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Που είναι τα στοιχεία διακίνησης μαύρου χρήματος βρε Ζωή;;;


Δεκαπέντε μέρες κλείνουν από την καταγγελία του στενού συνεργάτη της Ζωής, Διαμαντή Καραναστάση για δωροδοκία στελέχους της Πλεύσης από την περιφερειακή σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινας Κουτσούμπα και του συζύγου της, στελέχους της ΛΑΕ, Παναγιώτη Σωτήρη.. 

Μία καταγγελία που υιοθέτησε απόλυτα, και πολλάκις η Ζωή Κωνσαντοπούλου που στο ΣΚΑΙ επίσης μίλησε για δωροδοκία, στην ertopen για απόπειρα γιατί το κοινό ήταν διαφορετικό, και αφού είχαν βγει στον αέρα οι επίμαχοι διάλογοι από την Δέπσοινα Κουτσούμπα που έδειχναν απλά μία φιλική κουβέντα και από τις δύο μεριές, η Κωνσταντοπούλου, ο Καραναστάσης και ένα συρφετός από καμιά δεκαριά οπαδούς της Ζωής στο facebook, μας υποσχέθηκαν στοιχεία που θα "έδεναν" την υπόθεση δωροδοκίας με στοιχεία διακίνησης "μαύρου χρήματος" με σκοπό να διαλυθεί η Πλεύση.......

15 Ιανουαρίου σήμερα, οι μέρες πέρασαν και πέραν δηλώσεων στήριξης σε Καραναστάση, Σιγάλα από την Ζωή κανένα "στοιχείο" δεν βγήκε από μεριά της στον αέρα!

Ήδη πιο μετρημένοι οπαδοί της μιλάνε για απλά προσπάθεια προσεταιρισμού και όχι δωροδοκία, και η αρχική μας εκτίμηση ότι η καταγγελία για δωροδοκία Καραναστάση-Ζωής ήταν προσπάθεια επίθεσης στους πολιτικούς χώρους ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, για να μπορέσει να πείσει οπαδού ςτης ότι δεν μπορεί να γίνει μέτωπο με αυτές τις δυνάμεις, φαντάζει πιο πειστική.

Πάντως με μεθόδους γκαιμπελικές που καλούνται τα θύματα άδικης στοχοποίησης να αποδείξουν την αθωότητα τους αντί να καλούνται αυτοί που στοχοποιούν να δίνουν στοιχεία, μέτωπα και συμμαχίες ΔΕΝ μπορούν να γίνουν. Γιατί τι να την κάνεις την όποια συμμαχία αν η ηθική απουσιάζει από ένα κομμάτι της!

Πάντως, πάντα υπάρχει και η δυνατότητα η Ζωή να ζητήσει ένα συγνώμη....Γιατί στοιχεία για τις αθλιότητες που εκτόξευσε ΔΕΝ υπάρχουν!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...