Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Υπουργέ Τόσκα, ποιους φυλάς;


Πηγή: «Πριν»

Οχι μία και δυο, αλλά όσες διώξεις χρειαστεί θα ασκηθούν σε βάρος όσων πρωταγωνιστούν στον αγώνα για να μην κατασχέσουν τα κοράκια τα σπίτια του λαού. Αυτό δήλωσαν ξεκάθαρα οι «φύλακες του νόμου και της τάξης» σε όσους ...τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν.

«Λεπτομέρεια»: κατά των αγωνιστών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης είχε κινηθεί και δώσει στοιχεία στην εισαγγελία η αστυνομία. Μηδενική ανοχή, λοιπόν, απέναντι στους αγωνιστές. ΜΑΤ, βία και συλλήψεις όπου εμφανίζονται και διεκδικούν. Το αντίθετο ακριβώς, δηλαδή, από ό,τι συμβαίνει στην περίπτωση των Χρυσαυγιτών, ακόμη κι όταν επιχειρούν να εισβάλουν σε σχολεία και τα βάζουν με παιδάκια και δασκάλους.

 Προφανώς, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι προσφέρουν ...παιδαγωγικό έργο. Γι’ αυτό, κάθονται παράμερα και παρακολουθούν. Όπως έκαναν και στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Τεράστιες είναι οι συλλογικές πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αλλά και οι προσωπικές του υπουργού Προστασίας των Τραπεζιτών και των Φασιστοειδών, Νίκου Τόσκα.
Μήπως διαβάζει, αλήθεια;Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...