Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Έφυγε βουλευτής του Ποταμιού και πήγε ΠΑΣΟΚ...Και κλάμα ο Στάυρακας


Το Ποτάμι καταλογίζει στο ΠΑΣΟΚ «κλοπή εδρών», με αφορμή την αποχώρηση του βουλευτή Αχμέτ Ιλχάν από την κοινοβουλευτική του ομάδα και την ένταξή του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. «Τελικά όντως το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στο παρελθόν», αναφέρεται σε χαρακτηριστικό σχόλιο του Ποταμιού

Με αφορμή την αποχώρηση του βουλευτή Αχμέτ Ιλχάν από την κοινοβουλευτική του ομάδα και την ένταξή του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι κάνει λόγο για αστεία και θλιβερή στάση του ΠΑΣΟΚ, που «όντως επιστρέφει στο παρελθόν». Η ανακοίνωση κάνει λόγο για «δηλητηρίαση» της δημόσιας ζωής.

«Η κυρία Γεννηματά άνοιξε πρώτη - πριν και από τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες - τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι αστείο και συνάμα θλιβερό. Ένας βουλευτής το πρωί είναι Ποτάμι και το μεσημέρι γίνεται ΠΑΣΟΚ. Χωρίς καμία πολιτική διαφωνία με το κόμμα του και ενώ πάντα επικροτούσε τις θέσεις και τις παρεμβάσεις του Ποταμιού για τη χώρα αλλά και για τη μειονότητα που εκπροσωπούσε.

Οι ευθύνες αυτών που σχεδιάζουν στο παρασκήνιο νέες αποστασίες είναι τεράστιες. Δηλητηριάζουν ξανά την δημόσια ζωή. Τα κόμματα δεν μεγαλώνουν κλέβοντας τις έδρες άλλων κομμάτων. Οι πολίτες βλέπουν και θα είναι αυστηροί με όλους αυτούς που θυσιάζουν τα πάντα στο κυνήγι της καρέκλας και - φευ - της εξουσίας».Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...