Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Τσακίζουν την διαπλοκή. Συνάντηση Ψυχάρη με τον Μουλόπουλο της "Αυγής"!


Συναντήσεις με τον Φώτη Μπόμπολα είχε σήμερα και την περασμένη Πέμπτη ο Σταύρος Ψυχάρης, με σκοπό την αναζήτηση λύσης στο γόρδιο δεσμό των υποχρεώσεων του ΔΟΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκδότης των «Νέων» και του «Βήματος» φαίνεται να επανεξετάζει το πλάνο Μπόμπολα για συγχώνευση ΔΟΛ-Πήγασου, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε εκδηλωθεί ανάλογο ενδιαφέρον από την πλευρά του εκδότη του «Έθνους» και της «Ημερησίας», αρκεί να κατατεθεί επιχειρηματικό πλάνο στις τράπεζες.

Το ενδιαφέρον στην όλη ιστορία, ωστόσο, φαίνεται πως είναι η συνάντηση του κ. Ψυχάρη με τον Βασίλη Μουλόπουλο, προέδρου του ΔΣ της «Αυγής» και άτυπου συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα για τις σχέσεις της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με τα Media. Ο κ. Μουλόπουλος, εξάλλου, έχει διατελέσει για χρόνια διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ.

Παραμένει επίσης άγνωστο εάν Ψυχάρης-Μπόμπολας συζήτησαν οτιδήποτε αφορά στην τύχη του Mega, όμως θεωρείται δεδομένο πως εάν προχωρήσουν οι συζητήσεις για τον ΔΟΛ, μοιραία θα συμπεριλάβουν και το Mega, αφού η συμμετοχή Ψυχάρη στο μετοχικό κεφάλαιο της «Τηλέτυπος», της εταιρείας δηλαδή του τηλεοπτικού σταθμού, έχει «όχημα» τον ΔΟΛ.
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...