Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Παραδοχή του Συριζαίου Ζαχαριάδη: Η υπόθεση του χρέους έκλεισε


Σχόλιο Β.Π.:  "Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος το καλοκαίρι του 2018 αρχίζει η συζήτηση για τα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους. Η υπόθεση του χρέους μπορεί να έκλεισε προσωρινά για τους επόμενους 18 μήνες, αλλά θα ξανανοίξει". 
Ο Κωστάκης είτε πιάστηκε "εκτός γραμμής" είτε...εν τη ρύμη του λόγου του είπε την αλήθεια (που άλλωστε αναφέρεται σε όλα τα συμπεράσματα του Eurogroup) πως...συζήτηση για το χρέος μετά το 2018 και αν...!Άντε τώρα να βγουν τα στελέχια και οι διάφοροι oikositistas να μας λένε πως...διευθετήθηκε το χρέος (λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα)!
Υ.Γ. Κωστάκη ετοιμάσου για...διευκρινιστική!

#ξεφτίλες

Από ecoleft:  

«Είναι πολλά τα μεγάλα θέματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στην ατζέντα της κυβέρνησης, αλλά το μείζον είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης», δήλωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε πως «στην ατζέντα υπάρχει και η επίλυση του Κυπριακού και η προσφυγική κρίση και η κρίση ασφάλειας».
«Μπορούμε να κλείσουμε τη δεύτερη αξιολόγηση μέσα στον Γενάρη και να μπούμε στο QE της ΕΚΤ», εκτίμησε ο κ. Ζαχαριάδης και συνέχισε:

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος το καλοκαίρι του 2018 αρχίζει η συζήτηση για τα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους. Η υπόθεση του χρέους μπορεί να έκλεισε προσωρινά για τους επόμενους 18 μήνες, αλλά θα ξανανοίξει.

«Προσπαθούμε να υλοποιούμε τη συμφωνία με βάση αυτά που έχουν συμφωνηθεί το καλοκαίρι του 2015», είπε και σημείωσε πως «η διαπραγμάτευση σε μια χώρα με επιτροπεία, που έχει χρεοκοπήσει, θα είναι συνεχής και θα προσπαθούμε να επιλύουμε τις δυσκολίες, κάνοντας βήματα μπροστά και πίσω».

«Πρέπει να χαμηλώσουμε την ανεργία και να κόψουμε την εισφοροδιαφυγή», επεσήμανε ο κ. Ζαχαριάδης.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...