Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Ο Άδωνις υποκριτικά αποκηρύσσει το ακροδεξιό του εαυτό!



Η δήλωση μετανοίας του Αδωνιδος έγινε για να μπορέσει να παραστεί σε εκδηλωση για το Ολοκαύτωμα στη Θεσσαλονικη που έχει ως κεντρικό ομιλητή τον Μητσοτάκη, παρατήρησε σωστά η Lila Sambanopoulou.

Το γιατί επιλέγουν ως κεντρικο ομιλητή τον Κυριάκο, επίσης έχει πολλές πολιτικές αναγνώσεις, συγκυριακες και μη.

Από TPP:   

Μία ημέρα μετά την ημέρα μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, εμφανίστηκε μεταμελημένος για το αντισημιτικό παρελθόν του, ζητώντας συγγνώμη για τη στάση που έχει κρατήσει τα προηγούμενα χρόνια, και κάνοντας, μάλιστα, ειδική μνεία στον αντιρατσισμό, την ισότητα και την ελευθερία των λαών.

«Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα. Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη» ανέφερε το πρώην στέλεχος του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη, συμπληρώνοντας πως τα τελευταία χρόνια έχει αναθεωρήσει για αυτές του τις απόψεις.

«Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας» υποστήριξε, καταλήγοντας στην παραδοχή πως το Ολοκαύτωμα αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού.

«Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός, και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών».


Παρακολουθήστε αποσπάσματα από τις εκπομπές, κατά τις οποίες ο Άδωνις Γεωργιάδης προώθησε τα πονήματα του Κώστα Πλεύρη:

 
Παρακάτω, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ όταν υποστήριζε πως «Δεν πρόκειται ποτέ να αποκηρύξω τη σχέση μου με τον Κώστα Πλεύρη»:





Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...