Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΑΛΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣΦλαμπουράρης (μαζί με τον φρέντο του) για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στα Hot Spots λόγω του χιονιά:"Υπάρχει ευθύνη του πώς παρουσιάζεται ένα πρόβλημα. Ενώ 50-60 χιλιάδες πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην ενδοχώρα δεν είχαν κανένα πρόβλημα αναδείχθηκαν τα προβλήματα που είχαμε σε 4-5 σκηνές σαν να είναι συνολικό"!

Μάλιστα.Δηλαδή όλα αυτά που είδαμε,όλα αυτά που ανέβασαν οι ίδιοι οι πρόσφυγες,όλα αυτά που γράφουν τα ξένα ΜΜΕ...αφορούσαν 4 - 5 σκηνές!

Τελικά αναρωτιέμαι:Η γελοιότητα του τον καταντά φασίστα ή ο φασισμός που τον δέρνει τον καταντά γελοίο?

Υ.Γ. Υπουργέ του...φρέντο:

1)Συνεννοήσου με τον Βίτσα και τους υπόλοιπους που ομολογούν πως στη Μόρια και αλλού τα σχετιζόμενα υπουργεία απέτυχαν και δεν συντονίστηκαν,

2)Η κατάσταση που δημιουργήθηκε δεν αφορούσε μόνο τη Μόρια,αλλά και το Δερβένι και το Ωραιόκαστρο και τη SOFTEX και τη Μαλακάσα και (όπως θα ξέρεις,αλλά αποκρύπτεις) εκεί δεν υπάρχουν 4 - 5 σκηνές,και

3)Ακόμα και σε μια σκηνή να δημιουργούνταν θέμα αυτό συνιστά ήττα της πολιτικής σας,μιας πολιτικής υποτίθεται - λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα - είναι "αριστερή",άρα με επίκεντρο τον άνθρωπο!

Τέλος,μην ξεχνάς κυρ Αλέκο (μαζί με τον φρέντο σου) πως εξαιτίας των πολιτικών της κυβέρνησης μετράμε ανθρώπινες ζωές στα Hot Spots κι αυτό δεν το ξεχνά κανείς!

Όσο και να στρουθοκαμηλίζετε η πραγματικότητα σας εκθέτει!

#ξεφτίλες
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...