Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Νέα βαρβαρότητα Ερντογάν: Οργισμένο πλήθος λίντσαρε γνωστό σχεδιαστή που γιόρτασε την Πρωτοχρονιά (Photo - Videos)


Εκτός ελέγχου συνεχίζουν να είναι οι οπαδοί και οι συμπαθούντες του Τούρκου προέδρου Ερντογάν ο οποίος μέσα στο 2017 αναμένεται να λάβει και συνταγματικά όλες τις εξουσίες που θα τον κάνουν τον απόλυτο κυρίαρχο στην τουρκική πολιτική σκηνή τουλάχιστον μέχρι το 2029.
Με τα «σημάδια» από το μακελειό στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης ανήμερα της Πρωτοχρονιάς να είναι ακόμα νωπά, το μίσος ενάντια σε όλους όσοι διαφωνούν με την ρητορική του «Σουλτάνου» Ερντογάν, ο οποίος να σημειωθεί πως τουλάχιστον εδώ και δυο χρόνια καλεί τους Τούρκους να μην γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά καθότι είναι Χριστιανικά έθιμα, είναι ανεξέλεγκτο.
Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του πλήθους βρέθηκε ο γνωστός Τούρκος σχεδιαστής μόδας  Μπαρμπαρός Σανσάλ ο οποίος εξαγρίωσε μερίδα πολιτών λόγω ανάρτησής τους στα social media.  
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Σανσάλ  από τα κατεχόμενα όπου βρίσκονταν ανέβασε στα social media video όπου έλεγε πως λόγω καταπίεσης, στα κατεχόμενα η αλλαγή του χρόνου δεν γιορτάστηκε και γι’ αυτό εκείνος επέλεξε να περάσει στην ελεύθερη Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λευκωσία για να γιορτάσει.
«Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί. Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στο σκ@@ά σου Τουρκία» ήταν το μήνυμα του Σανσάλ.
Ο Σανσάλ λιντσαρίστικε από το πολίτες, την ώρα που ανέβαινε στο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο των κατεχομένων. Οι βάρβαρες σκηνές  που κατεγράφησαν σοκάρουν και αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα της «δημοκρατίας» που θέλει να δημιουργήσει ο πρόεδρος Ερντογάν

Ενώ προκλητική ήταν και η ανάρτηση του Δημάρχου της Άγκυρας, Μελιχ Γκιοκτσέκ, ο οποίος εκλέγεται με το AKP και είναι γνωστός για τις ακραίες θέσεις του.Ο δήμαρχος της Άγκυρας ανάρτησε τη φωτογραφία με τον αιμόφυρτο σχεδιαστή  λέγοντας πως «Το τουρκικό έθνος είναι ένα έντιμο έθνος και καταδικάζει την επίθεση…αλλά δεν θα πρέπει να τους προκαλείς »
Turkish Nation is an honorable Nation and disapproves the brute force attack... But you shouldn't irritate them intentionally...
Από την πλευρά τους οι αρχές των κατεχομένων αυτό που έκαναν ήταν αφού συνέλαβαν τον Σαντάλ ήταν να τον απελάσουνΣχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...