Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Μια καναδέζα, μια στολή παραλλαγής κι ένα photoshop αρκούν για να γίνεις θέμα στο Μακελειό (PHOTOS)

Το περιστατικό με τους αλβανικούς αετούς έβγαλε τα λαγωνικά του Χίου στο κυνήγι και αυτά, από υπέρμετρο ζήλο, την πάτησαν σαν πρωτάρηδες

Μετά το σκηνικό με τους αλβανικούς αετούς στο στράτευμα, γνωστές και μη εξαιρετέες σελίδες βλέπουν παντού δυνητικούς οπλίτες του UCK και είναι απορίας άξιο πώς δεν έχουμε δει ακόμα ποστ με πολλά κεφαλαία, αποσιωπητικά και παπάκια για τον εχθρό του έθνους Σέρχιο Ράμος.
σερχιο ραμος μαρκα
Τα γατόνια, όμως, του Μακελειού και των λοιπών ιστοτόπων ενημέρωσης, αφού δεν μπόρεσαν να παίξουν με μεγάλα ονόματα του διεθνούς στερεώματος, είπαν να αλιεύσουν στα ίντερνετς και άλλους προδότες του στρατεύματος. Και χτύπησαν ετούτον εδώ τον κύριο.
49810
Αν προσέξτε, βέβαια, κάποιες λεπτομέρειες της φωτό και έμπειροι να μην είστε, θα καταλάβετε πως κάτι δεν πάει καλά:

Η φωτογραφία, για του λόγου το αληθές, αλιεύτηκε στα ίντερνετς και είναι πόνημα της καλής μας φίλης, Μικαέλας ΖορμπάPhotoshop.
ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΤΟ ΦΩΤΟΣΟΠ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΧΙΟΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
Αναγκάζοντας ιθύνοντες και μη να αρχίσουν να ζητάνε συγγνώμη από το νεαρό που είχε την ατυχία να γίνει viral στο vlahasnews και στο tsekouratoi.
49806
Το γλέντι, στη συνέχεια, άναψε για τα καλά, όπως ήταν φυσικό.
49807
Σε περίπτωση, πάντως, που θελήσετε κι εσείς να παίξετε αντίστοιχη πλάκα σε φίλο, παίξτε μια ενημέρωση πρώτα για τις παρενέργειες, να δει δηλαδή τη φάτσα του σε ακηδεμόνευτο άρθρο του Στέφανου Χίου. Δεν είναι ό,τι πιο άνετο για τον οποιονδήποτε.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...