Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτο: Ο ΣΥΡΙΖΑ σώζει τον ΔΟΛ - Αναλαμβάνει ο Βασίλης ΜουλόπουλοςΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ «ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΟΛ»

Ειδήσεις για ΣΥΡΙΖΑ και ΔΟΛ: Σάλο προκαλεί η πρωτοφανής ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, Τρίτη (17/01/2017) ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (ΔΟΛ), σύμφωνα με την οποία ο Βασίλης Μουλόπουλος, ο νυν πρόεδρος της εφημερίδας «Αυγή», που είναι το κατεξοχήν κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, καλείται να αναλάβει την επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του εκδοτικού συγκροτήματος.

Η ανακοίνωση του ΔΟΛ που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του «Βήματος» αναφέρει τα εξής:
«Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δυο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ. Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση».

Αυτή η εξέλιξη, όπως είναι φυσικό προκαλεί αίσθηση και εγείρει σειρά ερωτημάτων. Υπενθυμίζεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και αμέσως μετά τις εκλογές, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και προσωπικά ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας καταφέρονταν εναντίον του ΔΟΛ και ιδίως κατά του μεγαλοεκδότη Σταύρου Ψυχάρη.
Εύλογα, συνεπώς, αναρωτιέται κανείς τι άλλαξε ξαφνικά και ένας δημοσιογράφος αλλά και προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος αναλαμβάνει τα οικονομικά ηνία μιας ιδιωτικής εκδοτικής εταιρείας;

Και βεβαίως θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον εάν οι τράπεζες που έχουν δανείσει με 200 εκατ. ευρώ τον ΔΟΛ, θα αποδεχθούν ή όχι ένα κομματικό στέλεχος να διαχειρίζεται τα χρήματά τους.

Ταυτόχρονα, παρά το γεγονός ότι το όνομα του κ. Μουλόπουλου εξακολουθεί να αναφέρεται στην «ταυτότητα» της Αυγής με την ιδιότητα του προέδρου του Δ.Σ. η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας στη σχετική είδηση για το ρόλο που αναλαμβάνει στο ΔΟΛ, αναφέρει ότι είχε αυτή την ιδιότητα «μέχρι πρότινος».
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...