Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να δείχνει έτοιμη, για μια ακόμη φορά, να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό και να υπογράψει νέα επώδυνα μέτρα σε βάρος της πλειονότητας του κοινωνικού συνόλου, οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται. Παρά τις πρόσφατες «διαψεύσεις» του Μεγάρου Μαξίμου και των αρμόδιων υπουργών, τράπεζες και funds - «κοράκια» επιχειρούν να υφαρπάξουν τις λαϊκές κατοικίες και ό,τι απέμεινε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μετά από 7 «πέτρινα» μνημονιακά χρόνια. Καθίσταται σαφές ότι στο πλαίσιο της υπό εξέλιξη διαπραγμάτευσης κυβέρνησης και δανειστών, στο τραπέζι, σιωπηρά, έχει μπει για τα καλά και η διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με παράλληλη μεθόδευση μέτρων για την ποινικοποίηση των λαϊκών αντιδράσεων.
Τα σχέδια της κυβέρνησης για την εξυπηρέτηση των εξοντωτικών απαιτήσεων σε βάρος του λαού, τις οποίες θέτουν οι δανειστές - «οικονομικοί δολοφόνοι» στο πλαίσιο και της τρέχουσας «διαπραγμάτευσης», δεν θα περάσουν. Ο λαός δεν θα επιτρέψει να υλοποιηθούν και να εφαρμοστούν!
Για μια ακόμη φορά, οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν στο «κενό». Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες θα δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 3 μ.μ., στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...