Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Παριστάνουμε τους αριστερούς κατά την Ζωή Κωνσταντοπούλου....Έλεος


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μιλώντας κυρίως για την Siemens, και μέχρι εκεί όλα καλά!

Στο τέλος της συνέντευξης αναφερόμενη η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στις αποχωρήσεις από το κόμμα της με σοβαρές καταγγελίες μίλησε για αποχωρήσεις που υποκινήθηκαν από μιντιακά κέντρα (βλ. Μαρινάκη, τον οποίο πάλι δεν κατανόμασε). Υπονόησε ότι Συριζαίοι υποκίνησαν τις αποχωρήσεις αν και οι περισσότεροι που έφυγαν παραμένουν με συνέπεια στον αντιμνημονιακό χώρο! Αλήθεια γιατί ακόμα δεν κατανομάζει τους "προδότες";;;

Εμείς καταφερθήκαμε εναντίον της όταν κατηγόρησε χωρίς στοιχεία για δωροδοκία τους συντρόφους Παναγιώτη Σωτήρη και Δέσποινα Κουτσούμπα, και μαζί με τις αποχωρήσεις το θέμα στοίχισε επικοινωνιακά ομολογουμένως αφού η Πλεύση έχασε την όποια δυναμική της.

Σε ότι αφορά τα μέσα που διακίνησαν τα τότε γεγονότα, μίλησε για υποκινούμενους (εννοεί τον Unofollow, κτλ) και δήθεν επαναστάτες που το παίζουν αριστεροί (που προφανώς δεν είναι υποκινούμενοι) και μάλλον φωτογράφιζε εμάς και πολύ κόσμο που την κατηγόρησε για συκοφαντία.

Δείτε το βίντεο:


Το τι παριστάνει ο καθένας, θα φανεί στο μέλλον ακόμα και όταν νομίσουν ότι με κάποιες συμμαχίες θα ξεχάσουμε εμείς οι υπόλοιπο!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...