Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Συγκέντρωση από τα μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας


Συγκέντρωση από τα μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, στην οδό Λουκάρεως.

Μέλη του ΕΠΑΜ, της Λαϊκής Ενότητας και του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» βρίσκονται εντός του κτιρίου προκειμένου να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να γίνει κάποιος πλειστηριασμός σε περίπτωση άφιξης συμβολαιογράφων μέσα στην επόμενη ώρα.

Προς το παρών δεν υπάρχει άφιξη συμβολαιογράφου παρά το γεγονός ότι για σήμερα είναι συνολικά προγραμματισμένοι 14 πλειστηριασμοί στην Αττική, εκ των οποίων οι 5 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ένας στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, τρεις στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, ένας στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, ένας στο Ειρηνοδικείο Ν. Ιωνίας, ένας στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, ένας στο Ειρηνοδικείο Πειραιά και ένας στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμβολαιογράφοι απέχουν για άλλη μια Τετάρτη από τους τους πλειστηριασμούς με απόφαση που έχουν βγάλει από χθες, Τρίτη.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ ΤΗΣ ΛΑ.Ε


Ο Παναγ. Λαφαζάνης έδωσε το παρόν στις σημερινές κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και έκανε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την παρακάτω δήλωση:

''Τα ''κοράκια'' δεν βρίσκονται μόνο στα Ειρηνοδικεία.

''Κοράκια'' υπάρχουν και στην κυβέρνηση και την ΕΕ.

Τα ''κοράκια'' της κυβέρνησης και τα ''κοράκια'' της ΕΕ, προκειμένου να παρακάμψουν το κίνημα που ματαιώνει τους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας στη Ειρηνοδικεία, προωθούν άρον- άρον νομοσχέδιο, προκειμένου να κάνουν ηλεκτρονικά τους πλειστηριασμούς.

Μάλιστα, για να περάσουν πιο εύκολα στη Βουλή τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, τους έχουν θέσει, έλεος, στα προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι πραξικοπηματικοί, παράνομοι, αδιαφανείς, πλήττουν βάναυσα τα δικαιώματα των πολιτών και βεβαίως απαλλοτριώνουν την μικροϊδιοκτησία, που κατά τα άλλα θεωρεί απαραβίαστη ο καπιταλισμός.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δεν θα περάσουν.

Θα ακυρωθούν και αυτοί και το σχετικό νομοσχέδιο από το κίνημα που ξεκίνησε και επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα.

Το δίλημμα σήμερα για τα λαϊκά νοικοκυριά είναι: το ευρώ ή το σπίτι τους.

Απέναντι σε αυτό το δίλημμα, τα νοικοκυριά δεν έχουν δεύτερη επιλογή:


Θα επιλέξουν το σπίτι τους και ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα ενάντια στο ευρώ.''


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...