Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Μήνυση κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς μετά το παραλήρημα κατά της ομοφυλοφιλίας - Τον αναζητεί η Ασφάλεια


Τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ αναζητεί η Ασφάλεια, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του για τις αντιομοφυλοφικές του δηλώσεις, σε τηλεοπτική εκπομπή, την περασμένη Παρασκευή, το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, αλλά και ο εκπρόσωπος του Athens Pride


Με βάση τη μύνηση που υποβλήθηκε εναντίον του, Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, κατηγορείται για παράβαση του Νόμου 927-79, περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αποκαλυπτικά».


Σύμφωνα με τον κύριο Γ. Κουνάλη, στέλεχος του ΕΠΣΕ, η μήνυση κατατέθηκε επειδή τα λεγόμενα και οι απόψεις του κυρίου Σεραφείμ, αναπαράγουν το μίσος και τον φυλετικό ρατσισμό.

«Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία! Μια σεξουαλική τραγωδία! Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Σεραφείμ την Παρασκευή.

Όταν συνέκρινε τους ομοφυλόφιλους με τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες, η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε: «Τι λέτε τώρα; Πώς μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο; Μα συγκρίνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία;».

Η κατάσταση ξέφυγε λίγη ώρα αργότερα, όταν ένας εκπαιδευτικός επενέβη στη συζήτηση. Εξοργισμένος, ο μητροπολίτης πέταξε ακουστικά και μικρόφωνα και αποχώρησε…

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...