Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Ποτάμι: Αποχώρησε με αιχμές ο Κώστας Μπαργιώτας.....Δεν θα μείνει κανείς!


Την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού ανακοίνωσε με επιστολή του προς τον Σταύρο Θεοδωράκη,  ο Κώστας Μπαργιώτας, εξαιτίας της απογοήτευσης από την φθίνουσα πορεία, την ατολμία και  την συγκεντρωτική αρχηγική δομή του κόμματος. Τάσσεται δε, υπέρ της δημιουργίας ενός σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού φορέα.
Όπως αναφέρει στην επιστολή του, στρατεύτηκε στο «Ποτάμι» επειδή πίστεψε πως σηματοδοτούσε το νέο στην πολιτική σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, αλλά δυστυχώς στελέχη, φίλοι και ψηφοφόροι του Ποταμιού απομακρύνονται απογοητευμένοι σε μια φθίνουσα πορεία.
Οι άνθρωποι που πιστέψαμε στο Ποτάμι φεύγουμε. Λυπάμαι που το Ποτάμι μπορούσε και δεν τόλμησεΛυπάμαι για τη μεγάλη ευκαιρία που απέτυχε να αξιοποιήσει» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπαργιώτας και σημειώνει ότι η απόλυτα συγκεντρωτική, αρχηγική δομή του κόμματος, η συνειδητή απόρριψη ενός ανοιχτού δημοκρατικού οργανωτικού μοντέλου οδήγησε σε μια διαρκώς συρρικνούμενη ηγετική ομάδα που απέτυχε να παράξει πολιτική.
Ταυτόχρονα τονίζει ότι η συλλογικότητα δεν λειτούργησε ποτέ και από πολύ νωρίς ακόμη και η Κοινοβουλευτική Ομάδα αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία.
Ο κ. Μπαργιώτας σημειώνει, επίσης, την ανάγκη ανασύνθεσης ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού φιλελεύθερου σοσιαλδημοκρατικού φορέα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...