Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΦΑ-ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ" ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΕΗ


Θυμάστε τις εξαγγελίες - νάχαμε να λέγαμε - της...κυβέρνησης της "αριστεράς" (μετά του...σ.Καμένου,βεβαίως βεβαίως) περί διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα στις επιχειρήσεις ενέργειας (ΔΕΣΦΑ,ΔΕΗ)?Θυμάστε που είχαν βγει οι oikositistas μετά το (και καλά) "ναυάγιο πώλησης" του ΔΕΣΦΑ στη SOCAR κι έλεγαν πως "τώρα θα επιβάλλουν τη διατήρηση του 51% της επιχείρησης στο Δημόσιο?

Ε,λοιπόν,ξεχάστε τα!Δια των πιο επίσημων κυβερνητικών χειλέων (Σταθάκης γαρ) γίνεται δημόσια γνωστό και πέραν πάσης αμφισβητήσεως πως η υπόθεση "ξεπούλημα του ΔΕΣΦΑ κατά 66%",όπως ακριβώς ήθελαν εξ αρχής (επί Σαμαροβενιζέλων ακόμα) οι δανειστές,έχει λήξει και λείπουν μόνο κάποιες διαγωνιστικές λεπτομέρειες!Μετά απ' αυτό...έπεται και η ΔΕΗ!

Διαβάστε μέρος της δήλωσης του...ξεχασιάρη υπουργού στο ΑΠΕ-ΜΠΕ (κρατικό - ακόμα - πρακτορείο ειδήσεων):

" Όπως έχω πει κατ' επανάληψη, δύο είναι τα ενεργειακά θέματα που σχετίζονται με τη δεύτερη αξιολόγηση. Ο ΔΕΣΦΑ και τα ΝΟΜΕ. Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει την προετοιμασία για την ιδιωτικοποίηση του 66% του ΔΕΣΦΑ και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τη μορφή της διαγωνιστικής διαδικασίας. Συνεπώς, αυτό το θέμα έχει τελειώσει. Σε ό,τι αφορά τα ΝΟΜΕ, υπάρχει ακόμα απόσταση σε μερικά τεχνικά θέματα, εκτιμώ, όμως, ότι κι αυτό το θέμα θα κλείσει"!

Υ.Γ. Αν δεν τους σταματήσουμε,πολύ σύντομα...δεν θα έχει τίποτα για ξεπούλημα!

#ξεφτίλες


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...