Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Ζωή: Εκστρατεία «γενικής ανυπακοής» με άρνηση πληρωμών κατά κυβέρνησης-μνημονίων


ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Σε εκστρατεία γενικής ανυπακοής, με αρνήσεις πληρωμής κάθε οφειλής που εξυπηρετεί το παράνομο χρέος, προχωρά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας  σε εκδήλωση της Πλεύσης Ελευθερίας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

«Αυτή η κυβέρνηση, ίσως πέσει σύντομα, όμως για να απαλλαγούμε από την δεσποτεία που διαφεντεύει τη χώρα, πρέπει να ρίξουμε συνολικά το μνημονιακό καθεστώς και εκείνους που το υπηρετούν, υπογράμμισε. Και πρόσθεσε:

«Έχω πάρει την απόφαση να κάνουμε ότι χρειαστεί για να ρίξουμε το μνημόνιο και να αποκαταστήσουμε την Δημοκρατία, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ανακοίνωσε την απόφασή της να πραγματοποιήσει εκστρατεία «γενικής ανυπακοής», με περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τους επόμενους δύο μήνες, πρόσθεσε, θα οργανώσουμε και θα στελεχώσουμε το κίνημα της ανυπακοής και θα προκηρύξουμε την έναρξή του, με σκοπό να πέσει το καθεστώς…, είπε χαρακτηριστικά.

«Γενική ανυπακοή, σημείωσε, με άρνηση πληρωμής κάθε οφειλής που προορίζεται για το παράνομο χρέος. Κάθε ποσού που ζητείται αχρεωστήτως και χωρίς ανταπόδοση. Φόρων που πάνε στους δανειστές. Ασφαλιστικών εισφορών, χωρίς εγγυημένη σύνταξη», τόνισε.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε την αντίθεσή της και στο ευρώ και στην συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ, τονίζοντας, ειδικότερα για το ευρώ, ότι δεν είναι πλέον ένα νόμισμα, αλλά εργαλείο εκβιασμού και υποδούλωσης του λαού.

Απηύθυνε πρόσκληση για ενίσχυση της Πλεύσης Ελευθερίας, τονίζοντας ότι το κόμμα είναι υπόδειγμα συλλογικής πράξης και δράσης, διαφάνειας και ανεξαρτησίας, ενώ ανακοίνωσε ότι οι εισφορές των πολιτικών θα δημοσιοποιούνται.

Στο κάλεσμα για τη σημερινή εκδήλωση αναφερόταν: «Στην πρώτη μας ανοιχτή συνάντηση για το 2017… Ξεκινάμε για να τους ρίξουμε. Και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να πέσουν. Τα μέτρα δεν θα είναι ποτέ τα τελευταία. Δεν θα τελειώσουν ποτέ, αν δεν τα τελειώσουμε εμείς. Στις 6 Φλεβάρη παίρνουμε θέση μάχης. Απέναντι. Απέναντι σε Ευρωπαϊκή Ένωση, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Χωρίς Μνημόνια, χωρίς Χρέος, χωρίς Ευρώ, χωρίς άλλους εκβιασμούς και τελεσίγραφα. Επιμένουμε ανοιχτά. Επιμένουμε δημοκρατικά. Επιμένουμε και ενημερώνουμε για τα επόμενα βήματα. Επιμένουμε έξω. Και συναντιόμαστε παντού».Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...