Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Λίγη τσίπα κυρία Φώφη μου...

Έλενα Χαντζή


Βγήκε και η Φώφη να μας πει πως τα ΜΜΕ και τα κέντρα εξουσίας δεν στήριξαν το ΠΑΣΟΚ!

Η Φώφη... που οποία πέτρα κι αν σήκωνες όλα τα προηγούμενα χρόνια Φώφη έβλεπες από κάτω είτε επρόκειτο για περιφέρειες είτε για κρατικές θέσεις εξουσίας!


  • Να σου πω εγώ κυρα Φώφη μου για τις στελεχάρες του ΠΑΣΟΚ που μπαινόβγαιναν στο σπίτι του Ψυχάρη τα χρόνια της αυτοδυναμίας σας!

Όλοι περάσατε από εκεί να προσκυνήσετε τον (άρχοντα) Με πρώτο και καλύτερο τον Ευάγγελος Βενιζέλο που μπαινόβγαινε για χρόνια ακόμη και την εποχή της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

  • Να σου πω πως ξεκίνησε το 1972 αρχικά ως απλός δημοσιογράφος και εν συνεχεία ως πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας Τα Νέα!
  • Να σου πω πως γιγαντώθηκε μετά το 1983 την εποχή της παντοδυναμίας σας!
  • Να σου πω επίσης ότι διορίστηκε το 1996 Διοικητής του Αγίου Όρους από την κυβέρνηση Σημίτη, θέση που διατήρησε μέχρι το 2001!
  • Να σου πω για την αμέριστη στήριξη σας αλλά και της ΝΔ φυσικά όπου ο κύριος Ψυχάρης έφτασε από απλός δημοσιογράφος το 2010 να βρεθεί πρόεδρος του ιδρύματος Λαμπράκη και πρόεδρος του Μεγάρου μουσικής αποκομίζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα!

Το (κίνημα) σου κυρία Φώφη ήταν αυτό που εξέθρεψε τη διαπλοκή ΜΜΕ με τα συστήματα εξουσίας! Αυτά τα τέρατα που ρούφηξαν όλο το κρατικό χρήμα προσφέροντας σας φυσικά αμέριστη στήριξη για να διατηρήσετε την εξουσία εναλλάξ εσείς και οι της ΝΔ!


Το παράδειγμα του Ψυχάρη φυσικά και δεν είναι το μόνο επί εποχής σας με (Κουρής Αυριανή, Λαμπράκης Ελευθεροτυπία κλπ) απλώς είναι το πιο ενδεικτικό δείγμα της τερατώδους διαπλοκής σας με το μηντιακό κατεστημένο!

Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να κάνετε την αυτοκριτική σας και να μην εξοργίζεται τον Ελληνικό λαό με δηλώσεις τέτοιου τύπου!

Λίγη τσίπα κυρία Φώφη μου... λίγη τσίπα! Ζητάω πολλά;;Έλενα Χαντζή: Σχετικά με τον συντάκτη

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...