Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Στη δημοσιότητα video του Erensep για την επιστροφή σε εθνικό νόμιμα


Ένα μίνι ντοκιμαντέρ-οδηγό για την μελέτη που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στην Αθήνα παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ερευνών Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής.

Ακολουθώντας τη δομή της μελέτης, το video παρουσιάζει τους λόγους που οδήγησαν στην αποτυχία της Ευρωζώνης, τις επιπτώσεις των μνημονίων στην ελληνική οικονομία και δίνει μια πρόγευση των προτάσεων που θα παρουσιαστούν για συγκεκριμένους κλάδους της οικονομίας.

Ακολουθώντας μια σπονδυλωτή δομή το μίνι ντοκιμαντέρ επιτρέπει στον θεατή να περιηγηθεί σε άλλα video, όπου ο καθηγητής Κώστας Λαπαβίτσας αναλύει με περισσότερες λεπτομέρειες τα κεφάλαια της μελέτης.


Οι συγγραφείς της μελέτης, Κώστας Λαπαβίτσας, Θόδωρος Μαριόλης, Κώστας Γαβριηλίδης καθώς και άλλα μέλη του ΕΔΕΚΟΠ, θα παρουσιάσουν την μελέτη στις 15 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο Αλκυωνίς στην Αθήνα. Στην εκδήλωση θα μιλήσει επίσης ο Stefano Fassina, Βουλευτής και πρώην Αναπλ. Υπουργός Οικονομικών Ιταλίας και ο Sergi Cutillas, Οικονομολόγος – Ερευνητής, Ekona Research CenterΣχολιάστε Ελεύθερα!

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...