Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Video: Διαμαρτυρία σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό..Είναι που θέλουν αυξημένες εισφορές, Πετρόπουλε!


Ο Πετρόπουλος δήλωνε ότι τον σταματάνε στον δρόμο και του λένε να αυξηθούν και άλλο οι εισφορές, πουλώντας σανό όπως γράψαμε προηγουμένως....

Τελικά σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, γιούχαραν τον Πετρόπουλο για τις απαράδεκτες νέες είσφορες.

Από real


Σάλος έχουν προκαλέσει από το πρωί οι δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τάσου Πετρόπουλου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες τον σταματάνε στον δρόμο και τον ευχαριστούν για τις αλλαγές στις ασφαλιστικές εισφορές.

Ο κ. Πετρόπουλος το απόγευμα έκανε ένα βήμα παραπέρα και σε δηλώσεις προσερχόμενος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο είπε ότι όχι μόνο τον ευχαριστούνε οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά διαμαρτύρονται που μειώθηκαν τόσο πολύ οι ασφαλιστικές εισφορές και μάλιστα ζητάνε να τις αυξήσει.

Πάντως δεν φαίνεται να έχουν όλοι την ίδια εικόνα με αυτή που παρουσιάζει ο κ. Πετρόπουλος.

Κατά την διάρκεια κομματικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο με κεντρικό κεντρικό ομιλητή τoν υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επικράτησε ένταση επικράτησε όταν άτομα σπραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του κ. Πετρόπουλο για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό.

Τα νεαρά άτομα θέλησαν να παρέμβουν στην εκδήλωση ωστόσο η αστυνομία και η ασφάλεια του Υφυπουργού δεν τους επέτρεψαν την είσοδο προκαλώντας την έντονη αντίδραση τους φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας φέιγ βολάν.

Δείτε το βίντεο από το STAR
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...