Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

4/4/17 Ανάβω Ένα Κεράκι Για Τον Αγωνιστή Δημήτρη Χριστούλα


Στο ίδιο σημείο που ξεψύχησε ο συνταξιούχος φαρμακοποιός Δημήτρης Χριστούλας, καλώντας το λαό να ξεσηκωθεί στους δυνάστες του, τιμάμε τη μνήμη του και φέτος .

 Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μακριά από "κομματικές εκδηλώσεις"

Πάμε και ανάβουμε ένα κεράκι ή αφήνουμε λίγα λουλούδια ΤΡΙΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΗ 2017 από 18:00-20:30

 Σημείο συνάντησης : ¨"Κυπαρίσσι ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ" στην πλατεία Συντάγματος. Στο ίδιο Δέντρο που στις 4/4/2012 ο συνταξιούχος φαρμακοποιός Αγωνιστής της δημοκρατίας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΎΛΑΣ  θυσιάστηκε για την  Λευτεριά την Αξιοπρέπεια, την Δημοκρατία και την Ανεξαρτησία.
 ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ
ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ (δείτε εδω > Μίκη Θεοδωράκη "Επιτάφιος" κ.α. Αφιέρωμα στον Δημήτρη Χριστούλα https://web.facebook.com/events/1209043505878806/)
με τραγούδια από ΤΟΝ "ΕΠΙΤΑΦΙΟ" - "ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ" -"ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ"- "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" και άλλα του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ με κεντρικό τραγουδιστή τον ΤΑΚΗ ΚΩΝΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Τάκης Κωνσταντακόπουλος και ολιγομελή Λαϊκή ορχήστρα. Συμμετέχει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΤΟ ΠΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ (Πολιτιστικό Στέκι)ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 34 ΑΘΗΝΑ(Πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - Πολυτεχνείο ) ΧΑΡΤΗΣ ΕΔΩ http://goo.gl/maps/WE4GR

το σημείωμα που μας άφησε :
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι’ αυτήν. Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ, ο δεύτερος θα ήμουν εγώ), δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την διατροφή μου. Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (Πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου)».

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ !!!!
--------------------------------------------------------------------------

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ....ΣΤ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
......................................................................
ΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 022 054 224 622 Α7
ΤΡΟΛΕΙ 2 ..... 4 .... 3 .... 5 .. 11 .. 13 .. 15

ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΤΡΟΛΕΪ 14..15....18...19
Λεωφορεία 224 Α7 Β5
ΠΛΑΤ.ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
Λεωφορεία 035 046 060

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ( ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Πας Υποβρυχιο πολιτιστικο στεκι)
ΤΡΟΛΕΪ 18 .. 19Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...