Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Κυβερνητικές διαρροές στυλ ρομάντζου: "Μέρκελ: Αλέξη μου....."Οι Καρανίκες, σύμβουλοι του Τσίπρα που έχουν αναλάβει το επικοινωνιακό πεδίο είναι επιπέδου ρομάντζου πραγματικά......Οι άνθρωποι θέλησαν να περάσουν την είδηση ότι σε σύντομο τετ-α-τετ Μέρκελ-Τσίπρας η Καγκελάριος μας είπε στον έπαρχο μας ότι μια χαρά έστησε κώλο στους δανειστές στα μεγάλα ζητήματα και ότι πληροφορήθηκε ότι μένουν τα "μικρά" ζητήματα...

Εκτός ότι δεν ισχύει, αφού σε εργασιασκά, φορολογικό φέρονται να διαφωνούν οι δύο πλευρές, ας δούμε λέξη-λέξη την κυβερνητική διαρροή!

Ολιγόλεπτη και εκτός προγράμματος συνομιλία έγινε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα. «Αλέξη μου, μαθαίνω ότι κλείνουν όλα, οι συνομιλίες πήγαν πολύ καλά, αυτά που έχουν μείνει είναι λίγα και μικρά, τα μεγάλα τα κλείσατε» φέρεται να είπε η κυρία Μέρκελ στον αιφνιδιασμένο κ. Τσίπρα.

Αποκάλεσε η Μέρκελ τον Τσίπρα "Αλέξη μου";;;; Θα μας τρελάνετε;;;;;;; Είπαμε ότι ο Τσίπρας έγινε υποτακτικός της Καγκελαρίου, αλλά είπε η Μέρκελ "Mein ALEX";;;;;;; 

είπε η κυρία Μέρκελ στον αιφνιδιασμένο κ. Τσίπρα.......Εδώ η αφήγηση γίνεται λυρική, βγάζει συναίσθημα και είναι αρκετά παραστατική αφού φανταζόμαστε (αν πιστέψουμε την αφήγηση) ότι μετά ο Τσίπρας είχε σταθεί μπροστά στην Μέρκελ με το στόμα ανοικτό, σαν τον χάνο!

Είναι πλέον αστεία τα κυβερνητικά Non paper!!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...