Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Μία αναγκαία απάντηση σε Ζενάκο, Χαραλαμπόπουλο που αναφέρθηκαν σε εμάς και στην κριτική μας προς αυτούς!


Στην χθεσινή εκπομπή Ζενάκου, Χαραλαμπόπουλου στα "Παραπολιτικά fm", οι δύο σχολιαστές, που είναι συνεκδότες του περιοδικού Unfollow αναφέρθηκαν στην κριτική που ασκήσαμε στο απαράδεκτο εξώφυλλο της τελευταίας έκδοσης.

Ολόκληρο το ηχητικό της εκπομπής παρατίθεται παρακάτω, το επίμαχο κομμάτι ξεκινάει στο 17ο λεπτό!


Καταρχάς να μας συγχωρεί ο Ζενάκος για την υπερκατανάλωση σημείων στίξης. Ενοχλήθηκε και από φιλολογικής άποψης φαίνεται να έχει δίκιο, αλλά ξέρει καλά ότι στο διαδίκτυο η επανάληψη σημείων στίξης γίνεται για να δώσει έμφαση.......Ελιτισμός της πλάκας!!

Κατά την ανάγνωση του σχολιασμού μας από τον κύριο Ζενάκο, αν ο μόνος μάγκας σήμερα στην πολιτική σκηνή είναι ο Τσίπρας, ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος απαντά ΝΑΙ.....Και εδώ δικαιώνονται οι φωνές που βλέπουν προσεταιρισμό των κυρίων του Unfollow από το Μαξίμου. Γιατί αυτό περνάει ο Τσίπρας επικοινωνιακά γενικά, ότι σας έχω στα σκατά αλλά δεν έχετε καλύτερη επιλογή από μένα. (Βέβαια ας πάει σε εκλογές να δει τι πραγματικά συμβαίνει)

Μας κατηγορείται ότι απομονώνουμε το εξώφυλλο.....Η κριτική γίνεται όμως για το εξώφυλλο, σας αρέσει ή δεν σας αρέσει. Στο κάτω-κάτω όταν σας την έπεφτε η ΝΔ για παλιότερα εξώφυλλα σας εναντίον του Σαμαρά (αυτόν με τον μπανταρισμένο Σαμαρά) για το εξώφυλλο σας υπερασπιζόμασταν! Άλλωστε δεν μπορείτε να μας υποχρεώσετε να αγοράσουμε το περιοδικό σας, που το αγοράζαμε για καιρό και τώρα έχουμε σταματήσει να το κάνουμε.....Κάτι άλλαξε και δεν είμαστε εμείς

Είμαστε οπαδοί λέει ο Ζενάκος και δεν μπορούμε να δεχθούμε μία άλλη άποψη που αυτή η "άλλη άποψη" ταυτίζει φασίστες με την Αριστερά.......

Κύριε Ζενάκο μιλάτε εσείς για οπαδιλίκια υπονοώντας κομματικές εξαρτήσεις;;;;

Ζενάκος, Χαραλαμπόπουλος ήταν ιδρυτικά μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας, κολητάρια της Ζωής Κωνσταντοπούλου, έχουν υπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη και μετά απλά τα έσπασαν μαζί της. Και ο Χαραλαμπόπουλος παλιότερα επίσης είχε εκτεθεί κατεβαίνοντας υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αν τώρα το μεροκάματο στον Μαρινάκη, απαιτεί έμμεσο γλύψιμο στον Τσίπρα, μπορούμε να το κατανοήσουμε μεν, αλλά εμείς εδώ στον Άνεμο Αντίστασης ότι γράφουμε το γράφουμε εκφράζοντας μόνο τους εαυτούς μας, και κυρίως ΔΩΡΕΑΝ! (η κριτική σε ΛΑΕ, και άλλες αντιμνημονιακές αριστερές δυνάμεις περισσεύει στο παρών ιστολόγιο)

Κίνημα για έξοδο από το ευρώ, με τους όρους πλατιού λαϊκού κινήματος δεν υπάρχει, αλλά κύριε Χαραλαμπόπουλε είναι μέγιστη αλητεία να λέτε ότι οι 4 του εξωφύλλου, επαναλαμβάνοντας πάλι την αθλιότητα της ταύτιση των νεοναζί με την Αριστερά, ανακάλυψαν τώρα τη Δραχμή..... Το ΚΚΕ μιλάει ξεκάθαρα υπέρ της εξόδου από ΕΕ, ευρώ (το θέμα συνθηκών και όρων βάζει), ο Λαφαζάνης ως ηγεσία της ΛΑΕ μιλάει κατά του ευρώ από το 1998 (πριν μπούμε καν)!

Και εν τέλει μήπως τελικά το πρόβλημα είναι ότι εσείς τώρα ανακαλύψατε το ΤΙΝΑ και τον "ηγέτη Τσίπρα";;;;; (πολλά θαυμαστικά γιατί έτσι μας αρέσει)!
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...