Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Νέα δολοφονική επίθεση των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α..Πήραν αέρα από το ξέπλυμα του ΣΥΡΙΖΑ


Σχόλιο Α.Α.: Θυμίζουμε χαρακτηριστική φωτογραφία όταν Συριζανελίτες φωτογραφιζόντουσαν με τους χρυσαυγίτες σε ακριτικά νησιά...Μετά από αυτό το ξέπλυμα, βγήκαν οι φασίστες από τις τρύπες τους....


Από Επίκαιρο:     

Η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή έβγαλε έξω τα τάγματα εφόδου της, σαν εκείνα που δολοφόνησαν τον Φύσσα, και όταν πολλοί μαζί συνάντησαν έναν φοιτητή που μένει στους Ελληνορώσους και επέστρεφε σπίτι του, έπεσαν όλοι πάνω του, τον χτύπησαν βάναυσα και τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα τα γραφεία της νεοναζιστικής οργάνωσης στη λεωφόρο Μεσογείων είχαν δεχτεί επίθεση από αγνώστους, με μικρές υλικές ζημιές. Όταν οι νεοφασίστες σιγουρεύτηκαν πως οι άγνωστοι είχαν απομακρυνθεί, βγήκαν οπλισμένοι στους δρόμους και έψαχναν για ανυποψίαστα θύματα. Κάτι που να τους θυμίζει «Ρουβίκωνα».
Όπως αναφέρει το bloko.gr, που παρουσιάζει και φωτογραφίες από τη νέα δολοφονική επίθεση των οπαδών του Χίτλερ: Ο 20χρονος φοιτητής Αλέξης Λάζαρης, επέστρεφε από το πανεπιστήμιο στο σπίτι του στην περιοχή των Ελληνορώσων, αλλά είχε κάνει το λάθος να έχει στην πλάτη του… το σακίδιο του με τα βιβλία της σχολής του.
«Το σακίδιο πλάτης που κατά τους χρυσαυγίτες νεοναζί βασιβουζούκους αποτέλεσε τεκμήριο ενοχής. Οι τραμπούκοι βάνδαλοι που βρίσκονταν σε κοντινό καφέ στέκι τους που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη, μόλις είδαν το νεαρό του επιτέθηκαν με ακατανόμαστες φράσεις και τον χτύπησαν ανελέητα μέχρι λιποθυμίας. Αδιάψευστοι μάρτυρες της φρικαλέας βίας, οι φωτογραφίες του θύματος τους που παραθέτει το bloko.gr. Ο νεαρός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...