Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Λίγες πρώτες λέξεις από την Σοσιαλιστική Αντεπίθεση (Σ.ΑΝ.).

Μια νέα συσπείρωση στο χώρο της αριστεράς  η Σοσιαλιστική Αντεπίθεση (Σ.ΑΝ.). σηκώνει την σημαία της και  ξεκινά τον αγώνα. Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε για να  δημοσιοποιηθούν οι  θέσεις  και οι απόψεις τις οργάνωσης:

Το aristeroxeiras5917.blogspot.com είναι η ηλεκτρονική σελίδα ενημέρωσης της Σοσιαλιστικής Αντεπίθεσης(Σ.ΑΝ.).

Μέσω αυτής της ανάρτησης θα θέλαμε να σας εκθέσουμε τις θέσεις μας.
Καταρχάς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε καστριστές. Δηλαδή οι απόψεις μας στο χώρο της αριστεράς βρίσκουν πάτημα στις ιδέες του Κουβανού ηγέτη Φιδέλ Κάστρο Ρουζ.
Όταν λέμε ότι υποστηρίζουμε τον «Καστρισμό» δεν σημαίνει ότι έχουμε θεοποιήσει τον παραπάνω αναφερόμενο απλά πιστεύουμε ότι ο σοσιαλισμός που επικράτησε στην Κούβα πρέπει να λάβει υπόσταση και στη δικιά μας χώρα.
Το πιστεύουμε αυτό διότι μπορούμε να βρούμε πολλά κοινά σημεία ανάμεσα στις δύο χώρες.
Η Κούβα στο παρελθόν αποτελούσε προτεκτοράτο των δήθεν ανθρώπινων και δημοκρατικών Η.Π.Α.
Η Ελλάδα βρίσκεται σε παρόμοια θέση με μόνη διαφορά ότι έχουμε και άλλους δυνάστες πέρα από τους ιμπεριαλιστές Αμερικάνους.
Θέλουμε κρατικοποίηση των μεγάλων εργοστασίων,επιχειρήσεων και την δημιουργία κρατικής τράπεζας που θα βασίζεται στο δικό της εθνικό νόμισμα.
Επίσης είμαστε ενάντια στον επεκτατισμό της Ε.Ε.(διότι μέσω των πολιτικών του μνημονίου εξεφτελίζει το λαό μας και η κρατική μας περιουσία ξεπουλάται στα χέρια των ιδιωτών) και είμαστε υπέρ της εξόδου της λυκοσυμμαχίας των πολλών ταχυτήτων.
Μαζί ενωμένοι με άλλα αριστερά σχήματα πρέπει να καταπολεμήσουμε το ρατσισμό προς πάσα κατεύθυνση και να εξαλείψουμε τα νεοναζιστικά τσιράκια του συστήματος.
Να πούμε ένα μεγάλο όχι στα εισαγώμενα προϊόντα που πλουτίζουν τους εκμεταλλευτές μας.
Η Κούβα είπε απανωτά όχι στις Η.Π.Α. και μέσα από το εμπάργκο που της επιβλήθηκε κατάφερε να δείξει ότι  όποια χώρα θέλει να βασιστεί στις δικές της δυνάμεις μπορεί να το κάνει χωρίς να επιζητά προστασία από τα ΄΄ισχυρά κράτη΄΄.
Είμαστε ανοιχτοί στην ένταξη σε οργανώσεις-συμπορεύσεις αριστερού χαρακτήρα.
Αυτή είναι μια πρώτη επαφή με εμάς.Θα επανέλθουμε.Για απορίες στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΑΓΩΝΑΣ


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...