Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

“Παυλίδης, Γιάνγκος, Πραιτωριανοί, αυτοί στα ΜΑΤ δίνουν εντολή” . Εγκαίνια ΣΜΑ Ευκαρπίας: Από την πίσω πόρτα οι Συριζαίοι


Αποφασισμένοι να χαλάσουν τη φιέστα των εγκαινίων του ΣΜΑ Ευκαρπίας ήταν οι κάτοικοι της περιοχής, ενός έργου που θα βαρύνει πάρα πολύ την ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα.

Από νωρίς διαδηλωτές, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Θεσσαλονίκης και μαθητές του λυκείου της Ευκαρπίας, πραγματοποίησαν διαδήλωση, υπό το ισχυρό βλέμμα της αστυνομίας με πέντε κλούβες των ΜΑΤ.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν περίπου στις 10:00 κοντά στο σταθμό και στη συνέχεια με πορεία έφτασαν μπροστά στην είσοδο του ΣΜΑ Ευκαρπίας. Εκεί, για λίγα λεπτά, επικράτησε ένταση όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν προσεγγίσουν τον χώρο των εγκαινίων, με τους άνδρες των ΜΑΤ να τους απωθούν.

Λίγο αργότερα άρχισαν να φτάνουν οι “επίσημοι”, τοπικοί παράγοντες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, όπου γιουχαϊστηκαν από το πλήθος. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, ήταν… κρυμμένα πίσω από τα ΜΑΤ. Τώρα για να προστατευτούν, για να βλέπουν τι γίνεται; Μόνο οι ίδιοι μπορούν να το απαντήσουν.


Γιουχαϊστηκε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος μπήκε γρήγορα μέσα στο ΣΜΑ, ενώ με απόφαση της αστυνομίας, οι υπόλοιποι “επίσημοι”, μπήκαν από την πίσω πόρτα.


“Παυλίδης, Γιάνγκος, Πραιτωριανοί, αυτοί στα ΜΑΤ δίνουν εντολή” ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούγονταν από το πλήθος, στοχοποιώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν στο ΣΜΑ…

Άφαντος ο Φάμελλος

Άφαντος, τουλάχιστον σε όσους διαδηλωτές βρέθηκαν στη συγκέντρωση, ήταν ο αναπληρωτής υπουργός, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος είτε μπήκε μέσα στο ΣΜΑ νωρίτερα, είτε μπήκε από την πίσω πόρτα, προκειμένου να εγκαινιάσει το έργο που -όπως γράφουμε εδώ και μέρες- στερείται νόμιμης άδειας λειτουργίας!

Μήνυση καταθέτουν οι κάτοικοι

Τα εγκαίνια του ΣΜΑ Ευκαρπίας ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, οι διαδηλωτές που δεν κατάφεραν να μπουν μέσα στους χώρους του ΣΜΑ αναχώρησαν και κατευθύνθηκαν προς τα δικαστήρια, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση, ενώ ετοιμάζονται για μαζικότερες κινητοποιήσεις.

Δείτε βίντεο από τα όσα έγιναν στο ΣΜΑ Ευκαρπίας…

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...