Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

ΝΔ: Εκ φασιστικής παραδρομής το «παρών» στην απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε Εβραίους της διασποράς


Μέσα σε ένα κυκεώνα τροπολογιών της Κυβέρνησης και των στελεχών της, η ψήφος της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς εκ παραδρομής, κατεγράφη ως παρών, παρά τη σαφώς διατυπωμένη σύμφωνη γνώμη της» σημειώνει σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά το «παρών» στη Βουλή για την έγκριση τροπολογίας σχετικά με την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε Εβραίους της διασποράς.

Η Πειραιώς σημειώνει πως το ζήτημα της υπηκοότητας των κατιόντων Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος έχει ρυθμιστεί, κατά μείζονα τρόπο, από νόμο του 2011, επί υπουργίας κ. Χάρη Καστανίδη, τον οποίο είχε υπερψηφίσει η Νέα Δημοκρατία.

Σχετικά με τη τροπολογία, η Νέα Δημοκρατία προσθέτει πως εξέφρασε τη σύμφωνη γνώμη της, κάτι που αποτυπώνεται με σαφήνεια στα πρακτικά της Βουλής από την τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού της Εκπροσώπου κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Μάλιστα.Κάποιος να πει στους Κούληδες πως...εκ παραδρομής υπάρχουν ακόμα στην πολιτική σκηνή κι αυτή η "παραδρομή" έγκειται στο ότι πιστέψαμε πως το μουσσολινικό μόρφωμα που μας κυβερνά είναι "αριστερό" και θα καταργούσε τα μνημόνια.Αντί όμως να κάνει αυτό...ψήφισε το 3ο - το μακρύτερο και "αριστερό" - μνημόνιο συνεταιρικά με τους Κούληδες,τις Φώφες και τους Σταύρους,δίνοντας τους ξανά χώρο και ρόλο ύπαρξης!

#ξεφτίλες #λιγούρια


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...