Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Η αμερικανο-φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, με την ομπρέλα Τσίπρα, απειλεί με διώξεις για την αντιπροσωπεία της Λ.Δ του Donetsk στην Αθήνα.


Τίποτα δεν δείχνει πιο παραστατικά τον κατήφορο της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Τσίπρα από την κάλυψη που παρέχει στο αμερικανοφασιστικό καθεστώς Porosenko της Ουκρανίας.
Με περισσή προκλητικότητα και θράσος η πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα, αφού με ανακοίνωση της χαρακτηρίζει, ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις , τρομοκρατική οργάνωση τηςν αυτοανακηρυχθείσα Λαϊκή Δημοκρατία του Donetskεπικαλείται την στήριξη της κυβέρνησης Τσίπρα και το απαράδεκτο ταξίδι του τελευταίου στο Κίεβο και απειλεί με νομικές διώξεις όσους/ες εκπροσωπούν την Λ.Δ του Donetsk στην Αθήνα.
Η Iskra είχε δημοσιεύσει τις προάλλες την προκλητική ανακοίνωση του Υπ. Εξ της χώρας μας, το οποίο, ως μη όφειλε, αποδοκίμαζε και μάλιστα με ιταμό ύφος, την εγκατάσταση επίσημης αντιπροσωπείας της Λ.Δ του Donetsk στην Αθήνα.
Με αυτήν την τακτική η Ελλάδα γίνεται άξια της μοίρας της, ως παίγνιο και καρυδότσουφλο στα χέρια των πιο τυφλών δυνάμεων της ΕΕ και των πιο αντιδραστικών εξτρεμιστικών κύκλων των ΗΠΑ.
Με το φτηνό ”γλύψιμο” στον Trump, τις λογικές Καμμένου να λειτουργεί ως παρατρεχάμενος των παρατρεχάμενων του Προεδρικού περιβάλλοντος και τους Μελισσανίδη και Σαββίδη, εκπρόσωπους, περίπου, της χώρας μας στον Λευκό Οίκο, η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας μεταβάλλεται σε μαιτρέσα των πιο τυχάρπαστων επιδιώξεων.
Είναι αδιανόητο ένα νεοψυχροπολεμικό καθεστώς σαν αυτό του Porosenkoόργανο εξωτερικών κύκλων, να απειλεί δημοκράτες και αντιφασίστες στην Ελλάδα, υπό της ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης.
Δυστυχώς, η Λ.Δ του Donetsk έχει απέναντι της θεούς και δαίμονες αλλά και κύκλους της Ρωσικής κυβέρνησης που υπονομεύουν τον ριζοσπαστικό προσανατολισμό της,
Αλληλεγγύη σε όσους προσπαθούν, όπως γράφει ο Ρώσος συγγραφέας και μαχητής στο Donetsk, Zakher Prilepinνα διαμορφώσουν μια καινούργια Αριστερά της εποχής μας.
Ν.Ζ
Ολόκληρη η προκλητική ανακοίνωση της Ουκρανικής πρεσβείας στην Αθήνα έχει ως εξής:
Σχετικά με τις πληροφορίες περί εγκαινίων στην Αθήνα αυτοαποκαλούμενης «επίσημης αντιπροσωπίας της Λαϊκής Δημοκρατίας Ντονέτσκ (DNR)» η Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία δηλώνει το εξής.
Η λεγόμενη «Λαϊκή Δημοκρατίας Ντονέτσκ» είναι τρομοκρατική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διαπράττουν τις τρομοκρατικές ενέργειες και ανομία σε ορισμένες περιοχές της περιφέρειας του Ντονέτσκ με την διοίκηση, την πλήρη υποστήριξη και χρηματοδότηση από την πλευρά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Δυστυχώς, ορισμένοι ξένοι υπήκοοι συνειδητά η ασυνείδητα υποστηρίζουν την ένοπλη επίθεσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά της Ουκρανίας και γίνονται  συνένοχοι στα εγκλήματα του κράτους-εισβολέα κατά του ουκρανικού λαού. ΄Έτσι πρωτοβουλία των εγκαινίων στην Ελλάδα της αυτοαποκαλούμενης «αντιπροσωπείας DNR» αποτελεί αποκλειστικά την ιδιωτική πρωτοβουλία του υπηκόου της Ελλάδας, που αναμένεται να λάβει την κατάλληλη νομική εκτίμηση των ουκρανικών αρχών Δημόσιας Τάξης καθώς και της ελληνικής πλευράς.
Η Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία είναι ευγνώμων στην ΕλληνικήΔημοκρατία για την πάγια και σαφή στάση της για τον σεβασμό της κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας. Τα σήματα, που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης στην Ουκρανία του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριου Αλέξη Τσίπρα στις 8 και 9 Φεβρουάριου 2017, κατέδειξαν με σαφήνεια αυτό. Η σταθερότητα της στάσης αυτής επιβεβαιώθηκε και στην απάντηση του Εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Στράτου Ευθυμίου στις 21/03/2017 σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με πληροφορίες περί εγκαινίων αυτοαποκαλούμενης «επίσημης αντιπροσωπίας της Λαϊκής Δημοκρατίας Ντονέτσκ» στην Ελλάδα.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...