Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Κοτούλες τα χρυσαύγουλα! Όπου φύγει-φύγει Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος από τηλεοπτικό στούντιο (Video)Κραδαίνοντας ξύλα για να αντιμετωπίσουν αντιεξουσιαστές, που τους έτρεψαν σε φυγή, εγκατέλειψαν το στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού "Άστρα" οι χρυσαυγίτες βουλευτές, Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στον δημοσιογράφο του σταθμού, Δημήτρη Μαρέδη, αντιεξουσιαστές περικύκλωσαν το κτίριο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, των Κασιδιάρη, Ηλιόπουλο και Μιχαλολιάκου με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά.

Η συνέντευξη διακόπηκε χωρίς να συνεχιστεί, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Άστρα» φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ. Ο βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, συνοδευόμενος από τον συνάδελφο του, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, εξοπλισμένοι με κράνη και ξύλα και συνοδευόμενοι από άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής,  αντίστοιχα εξοπλισμένα φυγαδεύτηκαν από την είσοδο του γκαράζ του κτιρίου του Astra, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και αποχώρησαν λίγο μετά τις 4.15.

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...