Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Λέμε ξανά «ΟΧΙ» στους πλειστηριασμούς - Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 19 Απριλίου


ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (3 μ.μ.)

ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

Την Τετάρτη 19 Απριλίου συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προετοιμάζει με τη στήριξη του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων, ένα νέο σύστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με βασικό στόχο την παροχή της δυνατότητας σε τράπεζες και funds - «κοράκια» να υφαρπάξουν ό,τι απέμεινε μετά από 7 «πέτρινα» μνημονιακά χρόνια στα λαϊκά νοικοκυριά και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Όμως, για μια ακόμη φορά, οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν στο «κενό». Τα σχέδια της κυβέρνησης, των δανειστών και του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων σε βάρος του λαού, στο πλαίσιο -και- της τρέχουσας «διαπραγμάτευσης» δεν θα περάσουν!

Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες θα δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 3 μ.μ., στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...