Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Το Μέτωπο Νίκης στηρίζει την κινητοποίηση του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α για την επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε χειρουργημένη συμπολίτισσα μαςΤο Μέτωπο Νίκης στηρίζει την κινητοποίηση του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α για την επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε χειρουργημένη συμπολίτισσα μας

Δεν ξεχνάμε τις πρακτικές της κυβέρνησης ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που το 2014, για οφειλή 800 ευρώ στην ΔΕΗ, οδήγησαν στο θάνατο μια γυναίκα η οποία δημοσίως εκλιπαρούσε για την καταβολή της σύνταξης της, που δεν της αποδίδονταν από την Συγκυβέρνηση (http://bit.ly/2n4KgjB).

Μια Συγκυβέρνηση όπου το κυβερνών τότε κόμμα της ΝΔ παρόλο που λάμβανε επιχορήγηση από το Ελληνικό Δημόσιο, δεν πλήρωνε τις υποχρεώσεις του προς την ΔΕΗ.

Χρειάστηκε ο επανειλημμένως κοινοβουλευτικός έλεγχος, της π. Βουλευτή Ν. Κοζάνης και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης κ. Ραχήλ Μακρή, για να τακτοποιήσει τις οφειλές ύψους 560.000€ (http://bit.ly/2nwspxv, http://bit.ly/2otMclF).

Το μεσοδιάστημα, δε, λαμβάνοντας την κάλυψη της ΔΕΗ και του ΥΠΕΚΑ εξακολουθούσε να έχει ρεύμα κανονικά στα γραφεία του (http://bit.ly/2gsMCB4).

Η αυστηρότητα των κυρώσεων ασκήθηκε με αναλγησία στην ανήμπορη να αντιδράσει γυναίκα, την ώρα που ο μετρητής του καναλιού που στήριζε την ανθρωπιστική κρίση της Ελληνικής Κοινωνίας βρισκόταν με κομμένα καλώδια για να μην καταγράφεται η ακριβής κατανάλωση (http://bit.ly/2d8g8hU, http://bit.ly/2fwTVKA).

Σήμερα στο ίδιο έργο θεατές παρακολουθούμε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να συνεχίζει ακάθεκτη την άσκηση βάναυσων πολιτικών σε βάρος ανήμπορων συμπολιτών μας.
Ωστόσο όσοι αρνούμαστε να παραμένουμε απλά θεατές, ενωνόμαστε για την υπεράσπιση συμπολιτών μας που πλήττονται.


Για αυτό Το Μέτωπο Νίκης στηρίζει την κινητοποίηση του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου 2017, στις 11 π.μ. στο υποκατάστημα ΔΕΗ Γαλατσίου, κατά της άρνησης επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος σε χειρουργημένη συμπολίτισσα μας, για οφειλή 223 ευρώ.


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...