Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Η ακροδεξιά είναι ασθένεια που έχει καταλάβει και ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία!


Του Σπύρου Γουδέβενου      

Με αφορμή την σύγκρουση εντός της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ του φασίστα Άδωνη Γεωργιάδη και του στελέχους της Παπακώστα και την απόφαση του Κούλη να καρατομήσει την δεύτερη υπερασπιζόμενος τον Άδωνη είναι σαφές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζεται και στηρίζει από την ακροδεξιά κλίκα που πάντα υπήρχε εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την πρώτη μέρα εκλογής του Κούλη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρο ότι οι χουντοβασιλικοί εντός ΝΔ, που πήραν κεφάλι επί Σαμαρά είναι σε θέση ισχύος.

Οι Συριζαίοι σχολιαστές στα social media, αλλά και ο ευρωβουλευτής τους Μήτσος Παπαδημούλης προσπαθώντας να πλήξουν τον κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπερτόνισαν σήμερα τα παραπάνω και φάνηκαν να πουλούσαν αντιφασισμό......

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ;;;;;

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνάτε με τους ΑΝΕΛ που ο αρχηγός τους και οι βουλευτές του είναι εξορισμού "χουντοβασιλικοί". Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας θιασώτης του εκκλησιαστικού κράτους, ο Νικολόπουλος που είχε εκλεγεί μαζί τους μαζί με τον Δημήτρη Καμμένο έδιναν και δίνουν ρεσιτάλ ομοφοβίας, και οι υπόλοιποι βουλευτές τους άνετα τους κατατάσεις στην ακροδεξιά.

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!

ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΟΜΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΙΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΑΤΕ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Για αυτό, φίλοι Συριζαίοι κρυφτείτε στις τρύπες σας......Το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται και στο Μέγαρο Μαξίμου, και για αυτό θα απολογηθείτε σύντομα!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...