Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

”Πονηριές” Βαρουφάκη για τις Γαλλικές Προεδρικές εκλογές!


Το Diem 25 του Γιάννη Βαρουφάκη καλεί (!) τους προοδευτικούς πολίτες της Γαλλίας να ψηφίσουν στις Προεδρικές εκλογές έναν από τους υποψηφίους ΑμόνΜακρόνΜελανσόν!!!
Κατ’ αρχάς, αυτό το βαρύγδουπο: το Diem 25 (!) καλεί τι να ψηφίσουν οι Γάλλοι (!), είναι αρκετά μικρομέγαλο και ψοφοδεές.
Σιγά μην περιμένουν με ανυπομονησία και αγωνία οι προοδευτικοί πολίτες της Γαλλίας να τους υποδείξει ο Γιάνης Βαρουφάκης τι θα ψηφίσουν στη χώρα τους.
Το πιο αποκαλυπτικό, όμως, είναι ότι το Diem 25 προτείνει τρεις υποψηφίους για να έχουν υποτίθεται επιλογή, ενώ στην ουσία, με τον τρόπο που θέτει το όλο σκεπτικό του, προτιμά σαφώς τον εκλεκτό του Γαλλικού αστισμού και τυφλό ευρώπληκτο, Μακρόν.
Και μόνο, άλλωστε, το ότι θέτει και τον Μακρόν ανάμεσα στις προτεινόμενες επιλογές, δείχνει σαφώς την προτίμηση στο πρόσωπο του.
Άλλωστε, όπως γράφει και ο Γ. Βαρουφάκης στην ΕΦΣΥΝ (8/4) για να απορρίψει ο ίδιος και χονδροειδώς την επιλογή Μελανσόν: ”Όσο κακή και τρισάθλια και αν είναι η σημερινή ΕΕ, η κατάργηση – κατάρρευση της θα φουντώσει την κρίση και, εν τέλει, θα ωφελήσει μόνο την Εθνικιστική Διεθνή και όχι προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις”.
Επομένως, κατά Βαρουφάκη, ΕΕ και ξερό ψωμί και με οποιοδήποτε τίμημα!
Υ.Γ: Ο Γιάνης Βαρουφάκης απορρίπτει ουσιαστικά τον Μελανσόν, διότι, όπως λέει, οι προτάσεις του μπορεί να οδηγήσουν στην κατάργηση της ΕΕ!
Ο Γ. Βαρουφάκης, με την φόρα που έχει πάρει, δεν μπορεί να δει ότι ο Μελανσόν, όχι μόνο δεν είναι απειλή για την ΕΕ αλλά και ότι με την πρόοδο της προεκλογικής εκστρατείας στην Γαλλία, βάζει δυστυχώς όλο και περισσότερο νερό στο κρασί του σε σχέση και με την αμφισβήτηση του ευρώ.
Η ευρω–πληξία, όμως, συχνά τυφλώνει.
iskra.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...