Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Έτοιμος κυβερνητικός εμπαιγμός για το άνοιγμα μαγαζιών τις Κυριακές. Θα εξαιρέσουν τις γειτονιές!!!


Επιβεβαιωθήκαμε για άλλη μία φορά για το τι είδους κυβέρνηση έχουμε......Δηλαδή ότι έχουμε νενέκους που για την καρέκλα δεν τολμάνε να πουν ένα ΟΧΙ!

Όπως γράψαμε πριν λίγη ώρα οι δανειστές επέμεναν και η κυβέρνηση το συζητούσε να νομοθετήσει άνοιγμα για όλα τα εμπορικά μαγαζιά όλες τις Κυριακές του χρόνου.

Και τώρα έσκασε η είδηση τι προτείνει "συμβιβαστικά" η κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε υψηλόβαθμος κυβερνητικός παράγοντας, δεν θα ανοίγουν τα καταστήματα όλες τις Κυριακές, αλλά στο τραπέζι τέθηκαν τόσο οι τουριστικές περιοχές της χώρας όσο και η διάρκεια της τουριστικής περιόδου, που στην Ελλάδα είναι μεγάλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνάται συμβιβαστική λύση με δύο σκέλη: την τυπική διάρκεια της τουριστικής περιόδου που θα οριστεί στα κείμενα και που δεν αποκλείεται να αυξηθεί από τους τέσσερις στους πέντε μήνες, και τον ορισμό της τουριστικής περιοχής. Ο ορισμός αυτός θα αφορά και στην Αθήνα, αλλά για παράδειγμα στις περιοχές που είναι κοντά στη θάλασσα και όχι σε γειτονιές των δήμων του Λεκανοπεδίου.

Τι κάνουν δηλαδή;;;;;

Και επεκτείνουν και την τουριστική περίοδο και θα πουλήσουν παραμύθι ότι το άνοιγμα όλες της Κυριακές θα αφορά ΜΟΝΟ τουριστικές περιοχές αλλά θα "βαφτίσουν" τουριστικές περιοχές όλο το εμπορικό κέντρο τη Αθήνας και των μεγάλων Δήμων της Αττικής, όπως και τα εμπορικά κέντρα των μεγάλων πόλεων!
 Στην Αθήνα τουριστική περίοδο θα είναι βέβαια όλη η χρονιά!!!!

Μιλάμε για νέα υποχώρηση που οδηγεί στην οριστική κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας για όλο τον ιδιωτικό τομές, αφού τα ανοικτά μαγαζιά θα "ανοίξουν" και επιχειρήσεις γενικότερα!


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...