Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Αισχρός αυριανισμός από το σκυλί του Μαξίμου, Βαξεβάνη σε ΛΑΕ, Λαφαζάνη και Ήσυχο


Το σκυλί του Μαξίμου, Κώστας Βαξεβάνης επιτίθεται πάλι στην αριστερή αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον γιατί βλέπουν τον αριστερό κόσμο να μην επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή το ταξίδι του Παππά, του Υπουργού του Τσίπρα, το 2013 στην Βενεζουέλα το όποιο έγινε πεδίο αντιπαράθεσης με την Νέα Δημοκρατία, το σκυλολόι του Μαξίμου προσπάθησε να θολώσει τα νερά βρίσκοντας αριστερό άλλοθι σε σημερινά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, όπως ο Κώστα Ήσυχος που ήταν το 2013 υπεύθυνος για τις σχέσεις του τότε κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την Βενεζουέλα.

Συγκεκριμένα ο λίβελος του Βεξεβάνη αναφέρει:

Ακούσαμε με μεγάλη έκπληξη είναι αλήθεια τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να δηλώνει στον ΣΚΑΙ «Πλήρη άγνοια» για το ταξίδι του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, το 2013, με τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, στην Βενεζουέλα το οποίο έχουν κάνει σημαία της η ΝΔ κι ο Βενιζέλος στην απέλπιδα προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι «όλοι ίδιοι είμαστε».

«Ίσως πήγε για οικονομικούς ίσως και για πολιτικούς λόγους», είπε, ο επικεφαλής της ΛΑΕ αλλά δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει τι εννοούσε λέγοντας «οικονομικές σχέσεις».

Πάντως ο σημερινός στενός του συνεργάτης στη ΛΑΕ, Κώστας Ήσυχος και πάλαι ποτέ υπεύθυνος για θέματα Λατινικής Αμερικής της Κουμουνδούρου, ο οποίος διατέλεσε αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πριν πάει μαζί με τον Λαφαζάνη στη ΛΑΕ, κάτι παραπάνω φαίνεται να γνωρίζει, όπως προκύπτει και από τη σχετική φωτογραφία.

Και απαντάμε στους αυριανιστές του Μαξίμου......Ο Ήσυχος ήταν όντως υπεύθυνος για τις τότε σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την Βενεζουέλα.

 Αλλά γιατί ο Νίκος Παππάς δεν τον πήρε μαζί του στο συγκεκριμένο ταξίδι;;;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο Κύπριος δικηγόρος, Αρτέμης Αρτεμίου, φέρεται να ταξίδεψαν μαζί στο νησί Μαργαρίτα της Καραϊβικής με το ιδιωτικό αεροσκάφος του "αμφιλεγόμενου" επιχειρηματία της Βενεζουέλας, Μαχέντ Χαλίλ. Που τον βλέπετε τον Ήσυχο, αλήτες;;;;;;

Πήγε με επιχειρηματίες και δικηγόρο που ειδικεύεται στις off shore σε νησί της Βενεζουέλας και αυτό δεν έχει καμία σχέση με εξωτερική πολιτική με ένα αριστερό καθεστώς!

Μην μπερδεύεται αλήτες του Μαξίμου, τίμιους αγωνιστές που αρνήθηκαν υπουργεία και θέσεις για να μην προδόσουν τις αρχές τους με τις βρωμοδουλιές σας!
Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...