Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Σκληρές αποδοκιμασίες προς τον Γ. Σταθάκη στην πόλη της Κοζάνης. Κατακραυγή για το ξεπούλημα της ΔΕΗ


Ψυχρολουσία για τον κατά τα άλλα «ψυχρό» υπουργό Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, υπήρξε η γενική λαϊκή κατακραυγή που συνάντησε στην φτωχοποιημένη πόλη της Κοζάνης, η οποία μετά το ξεπούλημα της ΔΕΗ και ειδικότερα των λιγνιτικών της μονάδων που επιχειρεί η κυβέρνηση, κινδυνεύει να δεχθεί η ίδια και ολόκληρη η περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας την χαριστική βολή.
Χαρακτηριστικά καταγράφηκε η φωνή πολίτη που απευθυνόμενος στον Γ. Σταθάκη του φώναξε σκαιότατα: «Δεν σε θέλουμε λιποτάκτη».
Ο Γ. Σταθάκης παρά την «ψυχρότητά» του απώλεσε κυριολεκτικά την ψυχραιμία του και αποχώρησε εκνευρισμένος από το κατάμεστο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Μακεδονίας, όταν ομιλητής καυτηρίασε το «σαρδόνιο», όπως το χαρακτήρισε, χαμόγελό του, κάτω από το οποίο υποκρύπτει τις κάκιστες προθέσεις του σε βάρος της ΔΕΗΟ Γ. Σταθάκης επανήλθε στο Συμβούλιο λίγο αργότερα αφού ηρέμησε και άκουσε τις συμβουλές των ψυχραιμοτέρων.
Η γενική κατακραυγή και οι κινητοποιήσεις σε βάρος του Γιώργου Σταθάκη αφορούν όχι απλώς το πρόσωπό του αλλά την ίδια την κυβέρνηση και όλο το βρώμικο μνημονιακό μπλοκ δυνάμεων και υποδηλώνει τις κοινωνικές θύελλες που θα επακολουθήσουν αν κλείσει η άγρια συμφωνία της δεύτερης αξιολόγησης.
Σημειώνω, επίσης, την μεγάλη υποκρισία των αντιδράσεων της ΝΔ, η οποία αφού έχει ασελγήσει σε βάρος της ΔΕΗ και υπέρ της πώλησής της (βλ. μικρή ΔΕΗ), χύνει τώρα για αντιπολιτευτικούς λόγους κοροϊδίας της κοινής γνώμης κροκοδείλια δάκρυα! Δεν γλιτώνει το «φτύσιμο».
Έρχονται πολιτικές και κοινωνικές θύελλες!
iskra.gr


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...