Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Στο νοσοκομείο συνεργάτης του info-war από τάγματα εφόδου στη Ν.Φιλαδέλφεια


Στο νοσοκομείο με τραυματισμό στο μάτι παραμένει από χθες ο συνεργάτης του Info-war.gr Σταύρος Παπαϊωάννου, ο οποίος δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από τάγματα εφόδου που φέρονται να πρόσκεινται στην ΑΕΚ.

Ύστερα από την ολοκλήρωση εκδήλωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το γήπεδο του Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια, την οποία ο συνεργάτης μας βιντεοσκοπούσε, οι τραμπούκοι κατάφεραν να τον απομονώσουν. Ακολούθησε άγριος ξυλοδαρμός κατά τη διάρκεια του οποίου των κλωτσούσαν στο πρόσωπο.

Όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές, η αστυνομία ήταν ενήμερη για τον κίνδυνο επεισοδίων πριν από την έναρξη της εκδήλωσης αλλά δεν έστειλε δυνάμεις στην περιοχή. Μόνο όταν οι τραμπούκοι άρχισαν να σπάνε τζάμια στο κτίριο της εκδήλωσης και ύστερα από επανειλημμένες κλήσεις έφτασαν στην περιοχή αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες όμως δεν απέτρεψαν τον άγριο ξυλοδαρμό.
Σε ανακοίνωσή της η λαϊκή Συνέλευση Ν.Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας καταγγέλλει την αδράνεια της αστυνομίας που οδήγησε στον τραυματισμό του συνεργάτη μας και τριών ακόμη γυναικών. Επίσης κάνει λόγο για τη δράση αδίστακτων φασιστοειδών αλλά και τις ευθύνες «όσων ανέχονται και υποθάλπουν αυτή την κατάσταση. Η ψήφιση της Κυβερνητικής τροπολογίας «φωτογραφικής» υπέρ των συμφερόντων Μελισσανίδη και η κρατική χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ευνοούν τη βαρβαρότητα που απλώνεται στην πόλη» συνεχίζει η ανακοίνωση.
Με απειλητικά μηνύματά τους στο info-war υποστηρικτές των ταγμάτων εφόδου υποστηρίζουν τον ξυλοδαρμό και την «εκδίκηση» που όπως λένε πήραν.
Στο video που κατέγραψε ο συνεργάτης μας ακούγονται οι φωνές από την επίθεση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...