Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

KKE και Ευρώ.

Στέφανος Πρίντσιος


Όσοι βρήκατε την ευκαιρία να πυροβολήσετε το ΚΚΕ για τις θέσεις του περί άμεσης επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, ας κάνετε τον κόπο να διαβάσετε μία ακόμα άποψη.


Ξημερώνει λοιπόν αύριο μια μέρα χωρίς ευρώ, που όπως δείχνουν τα πράγματα κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί, το θέλουμε δεν το θέλουμε...

Το ότι η κατάσταση στη χώρα θα είναι για ένα χρονικό διάστημα δύσκολη και χειρότερη από τη σημερινή δεν αμφισβητείται από κανένα. Αυτή τη διαπίστωση την κάνει και το ΚΚΕ. Μη ξεχνάτε βέβαια ότι το ΚΚΕ στις πολιτικές διαπιστώσεις και εκτιμήσεις είναι αυθεντία και πέφτει πάντα έξω μόνο στις προβλέψεις των δικών του εκλογικών ποσοστών κι αυτό για λόγους σκοπιμότητας.

Με επιστροφή λοιπόν στη δραχμή χωρίς εκλογικές ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό, αυτές οι αστικές πολιτικές δυνάμεις που ευθύνονται και που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία, αυτές θα συνεχίσουν να διαχειρίζονται τη δραχμιακή περίοδο και όχι μόνο δεν θα φθαρούν από τις τραγικές συνέπειες που όλοι μας θα βιώνουμε αλλά θα βρουν τη χρυσή ευκαιρία να επωφεληθούν φορτώνοντας την δύσκολη κατάσταση της χώρας στους δραχμιστές.

Ορίστε που μας οδηγήσατε με τις άμυαλες – ανεύθυνες επιδιώξεις σας θα κραυγάζουν κουνώντας το δάχτυλο.

Τυχόν επανάκαμψη των οικονομικών δεικτών με δραχμή πάλι εκλογικά οι αστικές δυνάμεις θα την καρπωθούν αφού από αυτές θα συντελεστεί.

Το ΚΚΕ βέβαια θα συνεχίζει να αγωνίζεται όπως το έκανε πάντα από την προ ευρώ εποχή χωρίς όμως τώρα να το αγγίζει η αστική προπαγάνδα μιας και προειδοποίησε έγκαιρα για τις επιπτώσεις.

Θα ήταν ορθό να κατηγορηθεί το ΚΚΕ αν συνέπλεε με τις αστικές δυνάμεις που θα επεξεργάζονταν σχέδια για επανένταξη της χώρας στο ευρώ όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ε τότε ναι, θα έχετε το απόλυτο δίκαιο.Στέφανος Πρίντσιος: Σχετικά με τον συντάκτη

Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...