Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017


Στον λασπολόγο του φερόμενου τοπικού τύπου o οποίος διατελεί σε χρηματισμένη υπηρεσία από την ''γαλάζια'' διοίκηση απαντάμε με τους συμπολίτες μας


Ο ψευτοεκδότης και παράλληλα εκβιαστής, συκοφάντης, και υβριστής, ο οποίος επιδίδεται σε λάσπη κατά όσων δημοτών παραθέσουν δημόσια την αλήθεια, καθώς και παρανομίες της γαλάζιας διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, είναι γνωστό σε όλους τους κατοίκους ότι διατελεί σε χρηματισμένη υπηρεσία από την γαλάζια διοίκηση.

Εμείς προσωπικά γνωρίζουμε ποιοι είναι οι πληροφοριοδότες του ψευτοεκδότη, καθώς και ποιοι τον χρηματίζουν, και δεδομένου ότι γνωρίζουμε είναι σαφές ότι δεν υπάρχει αύριο στο δήμο για δαύτους.

Στον χρηματισμένο του φερόμενου τοπικού τύπου απαντάμε με τους συμπολίτες μας, και όλους αυτούς που μέχρι σήμερα αποτάθηκαν σε εμάς αντί για τον ίδιο, ο οποίος την μια είναι εξαγορασμένος από την πράσινη διοίκηση και την άλλη, όπως σήμερα, από την γαλάζια.

1) Πρόσφατο δημοσίευμα προσφυγής για παρανομίες από τη πλευρά της διοικήσεως Παπανικολάου, του τέως προέδρου του Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας κ. Π. Γιάχου.


2) Ο τέως δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπουντουτσίδης, και υποψήφιος με τον σημερινό δήμαρχο στις δημοτικές εκλογές, απέσυρε την υποστήριξή του στον Γ. Παπανικολάου.


3) Ο τέως δημοτικός σύμβουλος, και αντιδήμαρχος Πόλης κ. Δημήτρης Καραπάνος επισημαίνει τις παρανομίες από τη πλευρά της διοικήσεως Παπανικολάου.


4) Καταγγελία του συλλόγου εργαζομένων Δήμου Γλυφάδας κατά του σημερινού δημάρχου Γ. Παπανικολάου.


Μπορούμε να συνεχίσουμε με εκατοντάδες ανάλογα δημοσιεύματα, καθώς και με καταγγελίες συμπολιτών μας κατά της σημερινής δημοτικής αρχής, όμως το παρακάμπτουμε, διότι ενδέχεται το σύνολο των συμπολιτών μας να δεχθεί επιθέσεις με λάσπη, συκοφαντίες, ύβρεις, απειλές, κ.α.  

Θεωρούμε ότι ενδεικτικά αποδεικνύουμε ότι διατελούμε τοπικά λειτούργημα, σε αντιδιαστολή του κατ' επάγγελμα συκοφάντη, λασπολόγου, εκβιαστή, χρηματισμένου, και υβριστή.

Πρέπει να τονιστεί ότι μέχρι σήμερα από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'' έχουμε δημοσιοποιήσει δελτία τύπου από το σύνολο των τοπικών παρατάξεων, σε πλήρη αντιδιαστολή του φερόμενου ''τοπικού εκδότη'', ο οποίος διατελεί σε χρηματισμένη υπηρεσία της εκάστοτε δημοτικής αρχής.

Αν πράγματι ισχύουν όσα επικαλείται στην ιστοσελίδα του ο χρηματισμένος των διοικούντων, έχουν προβεί σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων, και πρέπει να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς και στην αποκεντρωμένη διοίκηση, διότι υπάρχουν ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ δημάρχου - αιρετών - διοικητικών του δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι προβαίνουν σε παραβίαση των άρθρων 24, 26, και 27 παρ. 3, N. 3528/2007 ΦΕΚ 26 τ. Α΄ του υπαλληλικού κώδικα, και δηλώνουν ευθέως ότι δεν αρμόζουν στον δήμο Γλυφάδας.

Το συγκεκριμένο είναι μείζον ζήτημα, διότι έχοντας αρχικά τις καταγγελίες των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας, όπως και την παράκαμψη υπαλλήλων του δήμου τον οποίων τις θέσεις καταλάμβαναν γαλάζιοι ''εθελοντές/ιες'', και στη συνέχεια τις επιθέσεις από τη πλευρά του χρηματισμένου ''εκδότη'', αποδεικνύεται ότι όποιοι δημότες θεωρήσουν ορθό να θέσουν δημόσια ορισμένες τοπικές παθογένειες, καθώς και παρανομίες από τη πλευρά των διοικούντων, θα πέφτουν θύματα σπίλωσης, συκοφαντιών, ύβρεων, καθώς και εκβιασμών.

Λειτουργεί μια τοπική συντεχνία κομματικών ημέτερων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι/ες βρίσκονται είτε στην διοίκηση, είτε ανήκουν στο μόνιμο προσωπικό του δήμου, είτε ακόμα οι γνωστοί αποτυχόντες των εκλογών, καθώς και οι αυλοκόλακες, οι οποίοι βρέθηκαν σε έμμισθες θέσεις, και από κοινού παρανομούν επί παντός επιστητού, και κυρίως παρέχοντας σε απατεώνες τα προσωπικά δεδομένα των υπηρεσιών του Δήμου Γλυφάδας, ( όλων των δημοτών ), ώστε με εκβιασμούς, σπίλωση και συκοφαντίες, να εκφοβίσουν τους συμπολίτες μας, όσο παρανομώντας κακοδιοικούν, και επιδιώκοντας την περαιτέρω παραμονή τους, ενώ είναι σαφές ότι δεν αρμόζουν στην αυτοδιοίκηση.

ΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ 

Ήδη έχουν ξεκινήσει να διαρρέουν μαζικά από τη πλευρά της ''γαλάζιας'' διοικήσεως τα προσωπικά δεδομένα πολλών κατοίκων, τα οποία παρέχονται έναντι αμοιβής στον φερόμενο εκδότη, ο οποίος επιτίθεται κατά παντός κατοίκου θέσει δημόσια παρανομίες και την αλήθεια. Ήδη στον φερόμενο ''εκδότη'', εκβιαστή, όπως έχουμε πληροφορίες έχουν παρέχει τη λίστα όλων των εγγεγραμμένων στο δήμο Γλυφάδας οι οποίοι/ες λαμβάνουν συντάξεις και επιδόματα. 

Εμείς από τη πλευρά μας ήδη έχουμε ενημερώσει αρκετούς συμπολίτες μας, και έχουμε ζητήσει το εν λόγω ζήτημα να το φέρουν στο Δ/Σ του δήμου, και παράλληλα ενημερώνουμε τον υπουργό Δικαιοσύνης, και την αποκεντρωμένη διοίκηση για τα δέοντα. Οι τοπικές παρατάξεις πρέπει να φέρουν ένα σημαντικό ζήτημα στο Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας, διότι οι ''γαλάζιοι'' έχουν διαρρεύσει τη λίστα όλων των συμπολιτών μας.

Δήμαρχος, διοικούντες, γαλάζιοι διοικητικοί υπάλληλοι, και ο εξαγορασμένος τους φερόμενος ''εκδότης'', από κοινού έχουν συστήσει την πλήρη κατάργηση της νομιμότητας στο Δήμο Γλυφάδας, και αποδεικνύεται ακόμα και σήμερα, το 2017, ότι δεν αρμόζουν στην διοίκηση, και σε οτιδήποτε άλλο τοπικού χαρακτήρα.

Αν ήταν πράγματι εκδότης και δημοσιογράφος, ο χρηματισμένος των ''γαλάζιων'', όπως γνωρίζετε σε καμία περίπτωση δεν θα αναρτούσε σειρά από απειλές κατά των συμπολιτών μας, καθώς και υπονοούμενα σχετικά με συντάξεις και επιδόματα τα οποία λαμβάνουν, διότι ο τύπος σέβεται τα προσωπικά δεδομένα, και ποτέ δεν τα παραβιάζει.

Όπως γνωρίζετε συντάξεις και επιδόματα λαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών στη χώρα μας, και αρκετές χιλιάδες στη πόλη της Γλυφάδας, για σειρά από προβλήματα υγείας, τα οποία διαμορφώθηκαν όσο διατελούν εργαζόμενοι/ες, και σε άλλες περιπτώσεις ήταν εκ γενετής.

Η λάσπη, οι συκοφαντίες, και η τρομοκρατία των κρατούντων δεν θα περάσει

Οι συμπολίτες μας έχουν νοημοσύνη, γνωρίζουν, διαπιστώνουν, και αντιλαμβάνονται ποιοι καταχρώνται το δικαίωμα ορθής διοικήσεως, καθώς και ποιοι συνεργάζονται με όσους τους αποκαλούσαν προεκλογικά απατεώνες, όπως είναι ο φερόμενος ''εκδότης'' ο οποίος σήμερα έχει αναλάβει προσωπικά διαφορετικό ρόλο.

Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον ...

Από Γιάννη Κουρδομένο 


Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...