Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Ο Σαββίδης αγόρασε το 19,6% του ΜEGA από τον Μπόμπολα. Ζήτω η νέα διαπλοκή!!


Περίπου το 20% του MEGA (Τηλέτυπος Α.Ε) αγόρασε από τον Φώτη Μπόμπολα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης.

Συγκεκριμένα το 19,6% του MEGA από το συνολικά 32,73% που κατείχε η Πήγασος Εκδοτική, πέρασε σε εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με ιδιωτικό συμφωνητικό και το τίμημα ήταν στα 5 εκατ. ευρώ, από τα οποία το 75% θα απορροφηθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και το 25% θα καλύψει κεφαλαιακές ανάγκες και υποχρεώσεις της εταιρείας.

Με ανακοίνωσή της η «Πήγασος ΑΕ» ενημέρωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών πως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος του ποσοστού των μετοχών που κατείχε στο Mega.

«Η «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ανακοινώνει, ότι προέβη σε πώληση 19.791.879 κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε.» ήτοι ποσοστού 19,6361% επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου αυτής και μετέβαλε το ποσοστό συμμετοχής της στην ως άνω Ανώνυμη Εταιρία, από 32,7321%, σε 13,0961%».

Υ.Γ. Πάντως,πως γίνεται να είναι μια εταιρεία καταχρεωμένη στις τράπεζες (που σημαίνει πως αυτές έχουν δεσμεύσει τα περιουσιακά της στοιχεία,άρα και τις μετοχές της) και...ένας συγκεκριμένος μέτοχος να μπορεί να πουλάει το δικό του ποσοστό χωρίς καμιά παρέμβαση,αυτό μόνο...μια κυβέρνηση της "αριστεράς" (μετά του...σ.Καμένου,βεβαίως βεβαίως) κι ένας...εχθρικός προς αυτήν Στουρνάρας (ο...ελέγχων τις αγοραπωλησίες) μπορούν να το εξηγήσουν!

Για ξαναπείτε "δεν δημιουργούμε νέα διαπλοκή" να δω πως ακούγεται η "αριστερή" σας ρόμπα όταν ξεκουμπώνεται!

#ξεφτίλεςΣχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...